Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Είχε και «ελληνική» εκπροσώπηση το στημένο της Ισπανίας!!

Η "βόμβα" που έριξε ο Γκάμπι για το παιχνίδι τη Σαραγόσα με τη Λεβάντε, έχει και... ελληνικό ενδιαφέρον, αφού πέντε παίκτες που βρίσκονταν στις δύο ομάδες, πέρασαν από τη Σούπερ Λιγκ.
Σοκ προκάλεσε στο ισπανικό ποδόσφαιρο η παραδοχή του άσου της Ατλέτικο Μαδρίτης, περί συμμετοχής του σε στημένο παιχνίδι, αναφορικά με το Λεβάντε-Σαραγόσα (1-2) το 2011, που χάρισε την παραμονή στην Primera στη δεύτερη.
ADVERTISEMENT
Εκείνη την περίοδο πάντως στις δύο ομάδες βρίσκονταν και παίκτες με... ελληνικό παρελθόν (και παρόν), με τους δύο μάλιστα να αγωνίζονται κιόλας στο επίμαχο ματς. Αμφότεροι δε ήταν από την πλευρά της Λεβάντε, οι παίκτες της οποίας φέρονται να εισέπραξαν από 120 χιλ. ευρώ προκειμένου να χάσουν.
Ο λόγος για τον Νταβίδ Θέρα που πέρυσι έπαιξε στον Πλατανιά και τον Ρούμπεν Σουάρεθ, που φόρεσε τη φανέλα της Ξάνθης, ενώ στον πάγκο των Λεβαντίνων ήταν ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Χουανφράν. Όσο για τη Σαραγόσα, είχε τον Χόρχε Λόπεθ που στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΟΦΗ, αλλά και τον Πίντερ, που σήμερα ανήκει στον Λεβαδειακό. Ορισμένοι δε εξ αυτών έχουν κληθεί να καταθέσουν για την “καυτή” υπόθεση που έρχεται να πλήξει το ισπανικό ποδόσφαιρο.
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: