Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

«Να μην είμαστε υπερόπτες»

Τα καλά αποτελέσματα που είχε μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να κάνουν τους ποδοσφαιριστές υπερόπτες, όπως τόνισε μετά το τέλος του ματς με την Γκινγκάμπ, ο Γιώργος Κατσικάς.

«Να μην είμαστε υπερόπτες»
Ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με την μέχρι τώρα πορεία ρου σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, κάτι που δεν θα πρέπει να κάνει υπερόπτες τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως παραδέχτηκε ο Γιώργος Κατσικάς.

Ο αμυντικός των Θεσσαλονικέων, λίγο μετά την ήττα από την Γκινγκάμπ με 2-0 για το Europa League, αναγνώρισε πως η γαλλική ομάδα, αν και βρίσκεται στην τελευταία θέση της League 1, έχει αξιόλογο σύνολο.

«Ξεκινήσαμε καλά, πατούσαμε καλά στο πρώτο 20λεπτο. Σε γενικές γραμμές, ελέγχαμε το παιχνίδι. Η κατάσταση άλλαξε γρήγορα. Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους, θα μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί δύο γκολ, τουλάχιστον. Αυτό έγινε στις αρχές του δεύτερου μέρους και μετά "κυνηγούσαμε" το σκορ.

Είχαμε μια καλή ομάδα απέναντί μας. Άσχετα αν είναι στην τελευταία θέση του γαλλικού πρωταθλήματος. Ήταν πιο "φρέσκοι". Τους δίνω συγχαρητήρια. Νίκησαν δίκαια. Τα κεφάλια μας πρέπει να είναι σκυμμένα. Να μην είμαστε υπερόπτες, λόγω των όσων έχουμε πετύχει μέχρι τώρα
», ήταν τα λόγια του Έλληνα αμυντικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: