Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ας είναι μια... παρένθεση!!

Μάθημα για την συνέχεια θέλουν στον ΠΑΟΚ να αποτελέσει ο τρόπος που ήρθε η ήττα από την Γκινγκάμπ. Οδηγός για τον «δικέφαλο του Βορρά» η εικόνα της ομάδας πριν την αναμέτρηση με τους Γάλλους.

Ας είναι μια... παρένθεση
Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε σε κακή βραδιά την Πέμπτη στο «Ρουντουρού» και το αναγνώρισε και ο Άγγελος Αναστασιάδης με τα όσα δήλωσε μετά την ήττα (2-0) από την Γκινγκάμπ για την 2η αγωνιστική του Europa League.

Οι Θεσσαλονικείς πιστεύουν πως η παρουσία τους στην Γαλλία θα είναι ένα… διάλειμμα απλά, στις καλές εμφανίσεις που έκαναν μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, την οποία ακολούθησε με πολύ καλό σερί στην συνέχεια και μια ήττα στο Κύπελλο από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, παίζοντας με πολλές αλλαγές.

Μπροστά, υπάρχουν ματς που μπορεί να κρίνουν πολλά. Βάσει προγράμματος ο ΠΑΟΚ θα παίξει στις 19 Οκτωβρίου με τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Εκτός αν γίνει τότε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, που κανονικά θα παιζόταν αυτήν την Κυριακή. Στις 23 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το εντός έδρας ματς με την πρωτοπόρο του ενδέκατου ομίλου του Europa League, Φιορεντίνα.

Λίγες ημέρες μετά, θα παίξει η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, λόγω της ήττας από τον Απόλλωνα είναι και αυτό κρίσιμο.

Οι δύο τεσσάρες με τους Κρητικούς (Πλατανιά, ΟΦΗ), η τριάρα με την (αδύναμη έως τώρα) Νίκη Βόλου, το δύσκολο «διπλό» είναι οδηγός του ΠΑΟΚ για τα επόμενα ματς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: