Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ρέθυμνο πριν το… ντέρμπι!

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει η σημερινή δεύτερη ημέρα του φιλικού τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» στο Ρέθυμνο, αφού ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΓΟΡ και ο ΠΑΟΚ την Ούνιξ Καζάν.

Ρέθυμνο πριν το… ντέρμπι
Μία τελευταία ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους πριν την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν θα έχουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Ρέθυμνο, στο πλαίσιο του φιλικού τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» που άρχισε από χθες με τη νίκη του ΑΓΟΡ κόντρα στην Αλ Ριγιάντι (84-77 στη παράταση) του Λευτέρη Σούμποτιτς. Η 2η αγωνιστική, περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις, ενόψει της κορύφωσης του τουρνουά με το αυριανό φιλικό επιπέδου Ευρωλίγκας ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και την Ούνιξ Καζάν των Πεδουλάκη, Ζήση και Καϊμακόγλου.

Σήμερα στις 16:30 η αυλαία ανοίγει με το ΠΑΟΚ-Ούνιξ Καζάν, όπου εκτός του ελληνικού στοιχείου της ρωσικής ομάδας, ξεχωρίζει και η αδερφική «κόντρα του Κέβιν Λάνγκφορντ του δικεφάλου του βορρά με τον Κιθ της Ούνιξ. Στις 19:00, η διοργανώτρια ομάδα του Ρεθύμνου, θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Και τα δύο παιχνίδια θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τη NEΡΙΤ, ενώ θα υπάρξει και τακτική ενημέρωση ραδιοφωνικά από τον NovaΣπορ Fm 94,6.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: