Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ο αδερφός από το… Σικάγο!!

Προοπτικής εμπλοκής του Μάκη Καλαϊτζίδη (αδερφός του Δημήτρη) που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στις ΗΠΑ υπάρχει στον Άρη. Προσπάθεια για Ρώσο συμπαίκτη. Δυσαρέσκεια των παικτών για τις πληρωμές.

Ο αδερφός από το… Σικάγο
Το όνομα του αδερφού του προπονητή της ομάδας, Μάκη Καλαϊτζίδη υπάρχει στην επικαιρότητα του Άρη. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει αλυσίδα εστιατορίων στις ΗΠΑ, με χαρακτηριστικότερες αυτές σε Μαϊάμι, Σικάγο και Νέα Υόρκη και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κάνει κίνηση για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Έχει βοηθήσει οικονομικά τον αδερφό του αρκετές φορές, ενώ ο τεχνικός των «κίτρινων» προσπαθεί να τον «ψήσει» τον τελευταίο καιρό να επενδύσει στην Ελλάδα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, πριν περίπου έναν μήνα είχε ακουστεί ότι θα κινηθούν οι δυο τους για να αναλάβουν τον Πανσερραϊκό, καθώς κατάγονται από τις Σέρρες. Επιπλέον, ο Μάκης Καλαϊτζίδης προσπαθεί να πείσει έναν Ρώσο επιχειρηματία να μπουν μαζί στον Άρη.

inner

Είναι πιθανόν εάν αναζητηθεί μια σταθερή λύση να «παίξει» έντονα αυτό το σενάριο, ενώ για όλα αυτά πρέπει να δώσει την συγκατάθεση του και ο Ερασιτέχνης, που γνωρίζει το θέμα, ενώ ήταν ενήμερος και ο πρώην επικεφαλής τον, Χάρης Παπαγεωργίου.

Δυσαρέσκεια από τους παίκτες

Σε καταβολές δεδουλευμένων (έναντι) προχώρησε χθες ο Γιώργος Γαλανός (φωτό) προς το ποδοσφαιρικό τμήμα σύμφωνα με το πλάνο που υπήρχε. Στους παίκτες μοιράστηκε ένα ποσό περίπου 30.000 ευρώ που αντιστοιχεί σε δόσεις, μισθούς και ενοίκια, ποσό που δεν αποτελεί πλήρη εξόφληση των ως σήμερα δεδουλευμένων τους -όπως αναμενόταν- αφού έμεινε και ένα υπόλοιπο 25.000 ευρώ για το προσεχές διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι οι περικοπές που έγιναν προκάλεσαν μια μικρή δυσαρέσκεια στους ποδοσφαιριστές και κυρίως στους ξένους που δεν είναι συνηθισμένοι και εξέφρασαν το παράπονό τους, παίρνοντας διαβεβαίωση ότι θα εξοφληθούν τις επόμενες μέρες. Τη δυσαρέσκειά τους αυτή μάλιστα την εξέφρασαν και στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Αλλαγή προέδρου

Μίνι αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου της προσωρινής διοίκησης στην ΠΑΕ είχαμε αφού πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος με δικαίωμα υπογραφής είναι πλέον ο Λάκης Κλεώπας αντί του Λάζαρου Παπαδόπουλου. Ο τελευταίος μαζί με τον Κώστα Κωνσταντινίδη παραμένουν φυσικά μέλη έως τις 3 Νοεμβρίου και τη Γ.Σ. των μετόχων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: