Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Μίλησε στο τέλος…!

Με γκολ του Κουαλιαρέλα στις καθυστερήσεις επικράτησε η Τορίνο της Κοπεγχάγης(1-0), την ώρα που η Μπριζ πέρναγε με ευκολία από την έδρα της Ελσίνκι, στα παιχνίδια του 2ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.

Μίλησε στο τέλος…
Χωρίς μεγάλες συγκινήσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο στο «Ολυμπικο»(σ.σ. πρώην Κομουνάλε) και οι γηπεδούχοι με τον Μαρτίνεζ έκαναν την πρώτη τους ευκαιρία στο 15΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις ευκαιρίες στο 37 με τον Κορνέλιους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τορίνο είχε καλή ευκαιρία όταν από κόρνερ του Σάντσεζ ο Μολινάρο έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Ωστόσο μετά από ένα φλύαρο 45λεπτο οι γηπεδούχοι κρατούσαν το καλό για το τέλος…

Στις καθυστερήσεις ο Κουαλιαρέλα ανατράπηκε από τον γνωστό μας Μίκαελ Άντονσον(είχε παίξει στον Παναθηναϊκό) μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι ανέλαβε ο ίδιος ο Κουαλιαρέλα που νίκησε τον Άντερσεν έκανε το 1-0 και έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στην Τορίνο.

Με στόχο να εκμεταλλευτεί την αδύναμη έδρα της Ελσίνκι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του «Ελσίνκι Στάντιουμ» η Μπριζ και στο ξεκίνημα του αγώνα τα κατάφερε. Οι Βέλγοι μπήκαν δυνατά στο ματς και μετά από κόρνερ στο 19΄ο Ραφαέλοφ με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα Ντόμπλας για το 0-1.

Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά από το 70΄ όταν ο Ντε Σουτέρ έγραψε το 0-2 υπέρ της Μπριζ και ενώ η Ελσίνκι είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία ένα λεπτό νωρίτερα με τον Ζένελι.

Το… κερασάκι στη τούρτα για τους Βέλγους έβαλε ο Λαουρένς ντε Μποκ, που με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τα 25 μέτρα έγραψε το τελικό 3-0, που ανέβασε την Μπριζ στους 4 βαθμούς και βύθισε την Ελσίνκι.

Αποτελέσματα

Ελσίνκι-Μπριζ 0-3
Τορίνο-Κοπεγχάγη 1-0

Βαθμολογία (2 αγωνιστικές)

Μπριζ 4
Τορίνο 4
Κοπεγχάγη 3
Ελσίνκι 0 *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: