Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Μονομαχία Κριστιάνο – Μέσι στο … «Ολντ Τράφορντ»(video+photos)

Τελικά η επιθυμία των Αράβων ( και όχι μόνον φυσικά) οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δουν σύντομα τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέφει στο «Ολντ Τράφορντ» θα γίνει πραγματικότητα και μάλιστα πολύ νωρίτερα απ’ ότι ονειρεύονται αν και όχι ... όπως  επιθυμούν. Πιο συγκεκριμένα αν όλα πάνε κατ’ ευχήν ο Πορτογάλος σούπερ –σταρ θα βρεθεί στις 18  του προσεχούς Νοεμβρίου για το φιλικό της εθνικής ομάδας της χώρας του κόντρα στην Αργεντινή του μεγάλου του αντιζήλου για τις κορυφαίες ατομικές ποδοσφαιρικές διακρίσεις. Αυτό αποκάλυψαν σήμερα πηγές προσκείμενες στην ομοσπονδία ποδοσφαίρου της λατινοαμερικανικής χώρας.
cristiano10

Όσο για τον ίδιο τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης αναφορικά με το πολύκροτο θέμα της επιστροφής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello  Sport  «πάντα έλεγα ότι έχω οικογένεια στο Μάντσεστερ αλλά αισθάνομαι μια χαρά στη Μαδρίτη».
cristiano2

Ο Ρονάλντο έχει πετύχει 77 γκολ σ το «Θέατρο των Ονείρων» με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» αλλά σε επίπεδο εθνικών αναμετρήσεων ο Μέσι έχει το προβάδισμα στις μονομαχίες τους  καθώς με δικό του γκολ η Αργεντινή νίκησε  την Πορτογαλία σε φιλικό ματς στη Γενεύη το 2011.

Οι «αλμπισελέστε» είχαν προηγηθεί με τον νυν άσο της Γιουνάιτεντ Ντι Μαρία  μετά από πάσα του Μέσι πριν ισοφαρίσει 20 λεπτά αργότερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο με  προβολή αλλά στην εκπνοή της αναμέτρησης το εύστοχο πέναλτι  (που κέρδισε ο Μαρτίνεζ από τον Κοεντράο) από τον άσο της Μπαρτσελόνα έδωσε τη νίκη στην Αργεντινή.




*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: