Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Υπόκλιση…!!

Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει να δείχνει απίστευτη ωριμότητα στην παρθενική του παρουσία στους ομίλους του Europa League, στρέφοντας τους προβολείς της δημοσιότητας πάνω του.

Υπόκλιση…
Βήματα προόδου κάνει ματς με το ματς ο Αστέρας Τρίπολης…

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη αφού αρχικά πέτυχε τον στόχο της, δηλαδή την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ξεπερνώντας την Ροβανιέμι, -κάτι που έμοιαζε με υποχρέωση- αλλά και τις πολύ πιο δυνατές Μάιντς και Μακάμπι πάει πλέον για την... μεγάλη υπέρβαση.

Οι Αρκάδες επικράτησε 2-0 της Παρτιζάν και μετά από δύο αγωνιστικές ηγείται στον γ’ όμιλο, έχοντας τέσσερις βαθμούς, ενώ είναι μπροστά από την Τότεναμ (2 βαθμούς) και την Μπεσίκτας, που για όσους δεν το θυμούνται παραλίγο να αφήσει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ την Άρσεναλ το περασμένο καλοκαίρι.

Η τούρκικη ομάδα ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με τους «κανονιέρηδες» και έχασε στην Αγγλία με 1-0, πιέζοντας στο φινάλε.

Μάλιστα, η νέα επιτυχία του Αστέρα ήρθε σε μια αγωνιστική ημέρα, όπου οι μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, είχαν μόνο ήττες. Ο Ολυμπιακός έχασε με 2-0 από την Μάλμε και με το ίδιο σκορ Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ από Εστορίλ και Γκινγκάμπ.

Το επόμενο παιχνίδι των «γαλαζοκίτρινων» είναι βάσει προγράμματος στις 18 Οκτωβρίου με τον Παναιτωλικό (εντός) και υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, την οποία χρειάζονται πολύ οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη, καθώς δίνουν επίσημα παιχνίδια από τα μέσα Ιουλίου.

Στη συνέχεια υπάρχουν τα δύο μεγαλύτερα παιχνίδια της ομάδας στην ιστορία της, με Τότεναμ εντός (23/10) και εκτός (6/11).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: