Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

«Έπεσε στην παγίδα ο ΠΑΟΚ»

Στην "παγίδα" του να υποτιμήσει την Γκινγκάμπ έπεσε ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Λιονέλ Ματίς. Μπορούν να διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση του ομίλου οι Γάλλοι, όπως τόνισε ο αρχηγός της ομάδας.

«Έπεσε στην παγίδα ο ΠΑΟΚ»
Η Γκινγκάμπ αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Λιονέλ Ματίς. Ο αρχηγός της γαλλικής ομάδας υποστήριξε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποτίμησε την ομάδα του, εξαιτίας του γεγονότος πως βρίσκονται στην τελευταία θέση του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο Γάλλος μέσος εξέφρασε, επίσης, την πεποίθησή του πως αυτός και οι συμπαίκτες του μπορούν να καταλάβουν την δεύτερη θέση του ομίλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ομάδα του: «Αυτό είναι το παιχνίδι μας εντός έδρας. Ο ΠΑΟΚ έπεσε στην "παγίδα" να σκεφτεί πως είμαστε τελευταίοι και πιστεύω τον αιφνιδιάσαμε, "ανατρέψαμε" την κατάσταση και τελικά πήραμε τη νίκη».

Για τη σημασία του σημερινού παιχνιδιού και για αυτά που ακολουθούν: «Η αλήθεια είναι πως, όταν είδαμε την κλήρωση, σκεφτήκαμε πως η Φιορτεντίνα ήταν πρώτη και εμείς θα παλέψουμε για τη δεύτερη θέση. Επικρατήσαμε του ΠΑΟΚ και τώρα δεύτερος στόχος μας είναι να μη χάσουμε βαθμούς με τη Ντιναμό Μινσκ εκτός έδρας. Από εκεί και πέρα, υπάρχει το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα στην έδρα μας, ένα ανοιχτό παιχνίδι, και ο αγώνας απέναντι στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Το σημαντικό παιχνίδι για εμάς ήταν το σημερινό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: