Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Μπαρτζώκας: «Ευκαιρία για τους φιλάθλους στην Κρήτη»

Ως μία καλή ευκαιρία να διορθώσει τις τελευταίες… λεπτομέρειες ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, βλέπει ο Γιώργος Μπαρτζώκας τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης».

Μπαρτζώκας: «Ευκαιρία για τους φιλάθλους στην Κρήτη»
Το υψηλό επίπεδο που έχει το τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» δίνει τη δυνατότητα στον Γιώργο Μπαρτζώκα να δει σε τι κατάσταση είναι ο Ολυμπιακός ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο. Μάλιστα, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως είναι και μία καλή ευκαιρία για τους φίλους της ομάδας από την Κρήτη να παρακολουθήσουν από κοντά τους παίκτες του.

«Καταρχήν συγχαρητήρια για το τουρνουά και ευχαριστούμε σαν Ολυμπιακός για την πρόσκληση. Είναι ένα πολύ δυνατό τουρνουά με πολύ καλές ομάδες. Μας δίνεται η ευκαιρία, στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας να έχουμε δύο δυνατά παιχνίδια, χωρίς αυτή τη φορά να κάνουμε μεγάλο ταξίδι. Είναι σημαντικό για μας γιατί έχουμε αρκετούς φιλάθλους στην Κρήτη και θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα του από κοντά. Θέλουμε να δούμε σε τι επίπεδο είμαστε και να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι σε όλους υγεία και να απολαύσουμε τα συναισθήματα που δίνει το άθλημα μας», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου του 4ου τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: