Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

«Στόχος είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού»

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κι όχι τον εφοπλιστή, Βαγγέλη Μαρινάκη στόχευαν οι τρομοκράτες, καθώς όπως αναφέρουν οι ερυθρόλευκοι, πριν ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο δεν είχε εχθρούς.

«Στόχος είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού»
Σοκαρισμένοι είναι στον Ολυμπιακό μετά το άκουσμα της είδησης ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν στόχος τρομοκρατικής επίθεσης.

Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στον Πειραιά είναι ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είχε εχθρούς πριν την ενασχόλησή του με τον Ολυμπιακό.

Από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας στους ερυθρόλευκους παρατηρούν ότι δέχεται επιθέσεις και «λάσπη» κάτι που προβληματίζει τους υπεύθυνους της ΠΑΕ και τα άτομα του περιβάλλοντος του προέδρου του Ολυμπιακού.

Έτσι φτάνουν στο συμπέρασμα ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ στοχοποιείται λόγω της ιδιότητάς του στα κοινά των Πειραιωτών κι όχι για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Επίσημη θέση από την ΠΑΕ ή από κάποιον υπεύθυνο της ομάδας δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής. Κάτι που δεν αποκλείεται όμως να συμβεί αργότερα εφόσον οι Αρχές ενημερώσουν τους εκπροσώπους της πλευράς του προέδρου του Ολυμπιακού με κάθε λεπτομέρεια για το ζήτημα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: