Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Τους… ξέρανε ο γερό-Ετό!!

Τέτοια ευρωπαϊκά παιχνίδια ο Σάμουελ Ετό τα έχει… φάει με το κουτάλι! Και σαν έμπειρος που είναι, σκόραρε στο 82’ και έδωσε στην Έβερτον τον βαθμό (1-1) στην έδρα της Κράσνονταρ.

Τους… ξέρανε ο γερό-Ετό
«Όρθια» έμεινε στη Ρωσία η Έβερτον. Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Europa League, τα «ζαχαρωτά» απέσπασαν ισοπαλία 1-1 από την Κράσνονταρ και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς.

«Χρυσός» σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Σάμουελ Ετό, ο οποίος σκόραρε στο 82ο λεπτό, ισοφαρίζοντας το γκολ του Άρι από το 43’. Για τους γηπεδούχους, αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία σε ισάριθμα παιχνίδια και μάλιστα με το ίδιο σκορ, με συνέπεια να έχουν δύο βαθμούς.

Το ματς:

Η Κράσνονταρ μπήκε με σκοπό να «πιάσει από τον λαιμό» την Έβερτον και με το… καλημέρα έκανε ξεκάθαρες τις διαθέσεις της. Ισμαΐλοφ (3’ και 17’), Αχμέντοφ (19’) και Γέντρτζεϊτσουκ (20’) έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, αλλά το γκολ δεν μπήκε. Τα «ζαχαρωτά» αντέδρασαν και είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 23’ με τον ΜακΓκίντι, που ανάγκασε τον Ντίκαν να αποκρούσει δύσκολα. Το ίδιο συνέβη στο 26’ με τον Μπάρι, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Στόουν αστόχησε από καλή θέση. Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 43’, όταν ο Άρι εκμεταλλεύτηκε το… τσαφ του Γιαγκέλκα στη σέντρα του Αχμέντοφ και με κοντινό σουτ έκανε το 1-0.

Τα τρία συνεχόμενα κόρνερ που κέρδισε η Κράσνονταρ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, δεν μετουσιώθηκαν σε κάτι καλό, αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός των γηπεδούχων έπεσε. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, οι Ρώσοι ανέβασαν και πάλι ρυθμό, φτάνοντας τρεις φορές κοντά στο γκολ, με τον Σίγκουρτσον (62’), τον Βάντερσον (66’) και τον Λαμπόρντε (69’). Στο τελευταίο εικοσάλεπτο, οι Άγγλοι βγήκαν μπροστά και πίεσαν, προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση. «Προειδοποίησαν» στο 72’ με τον Λουκάκου και δέκα λεπτά αργότερα, ο Ετό δέχθηκε την ασίστ του Μπάινς και ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

8ος όμιλος

Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής

Κράσνονταρ-Εβερτον 1-1
(43’ Άρι - 82’ Ετό)

Βόλφσμπουργκ-Λιλ (20:00)

Βαθμολογία (σε 2 αγώνες)

Έβερτον 2 4β. (5-2)
Κράσνονταρ 2 2β. (2-2)
Λιλ 1 1β. (1-1)
Βόλφσμπουργκ 1 0β. (1-4)

Επόμενη αγωνιστική (23/10): Κράσνονταρ-Βόλφσμπουργκ (19:00), Λιλ-Έβερτον (20:00) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: