Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Τον βύθισε…!!

Η Βιγιαρεάλ έχει το προσωνύμιο «υποβρύχια», αλλά ο Απόλλων Λεμεσού ήταν εκείνος που βυθίστηκε στο «Μαδριγάλ». Οι Κύπριοι δεν μπόρεσαν να προβάλλουν σοβαρή αντίσταση κι έφυγαν με βαριά ήττα (4-0).

Τον βύθισε…
Πάνω από τις δυνατότητες του Απόλλωνα Λεμεσού αποδείχθηκε το να μείνει όρθιος στο «Μαδριγάλ».

Οι Κύπριοι δεν μπήκαν ποτέ στο πνεύμα του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ -για την ακρίβεια δεν πρόλαβαν να μπουν- και μοιραία υπέστησαν βαριά ήττα με 4-0.

Πριν καν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο, τα «κίτρινα υποβρύχια» είχαν πάρει ήδη προβάδισμα με τον Μορένο. Και δυστυχώς για την ομάδα του Χρηστάκη Χριστοφόρου, σ’ ένα κρίσιμο σημείο (λίγο πριν την ανάπαυλα) διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Εσπινόσα.

Ο ίδιος παίκτης ήταν εκείνος που καθάρισε οριστικά το ματς στο 51’, για να επανέλθει στο τέλος ο Μορένο και να δώσει ακόμα περισσότερο στιλ στη νίκη των Ισπανών.

Την ίδια ώρα όμως που ο Απόλλων έπεφτε εύκολα στην έδρα της Βιγιαρεάλ, η Ζυρίχη δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί τη δική της απέναντι στην Γκλάντμπαχ. Παρόλο λοιπόν που προηγήθηκε στο 23’ με τον Ετουντί, δεν κατάφερε ούτε για λίγο να το χαρεί. Διότι ο Νόρντβαϊτ έγραψε το 1-1, που δεν άλλαξε ως το τέλος και κράτησε τους Γερμανούς στη δεύτερη θέση του ομίλου.


Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Ζυρίχη-Γκλάντμπαχ 1-1
(23’ Ετουντί - 25’ Νόρντβαϊτ)

Βιγιαρεάλ-Απόλλων Λεμεσού 4-0
(9’, 82’ Μορένο, 44’, 51’ Εσπινόσα)


Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

Βιγιαρεάλ 4 (5-1)
Απόλλων Λεμεσού 3 (3-6)
Γκλάντμπαχ 2 (2-2)
Ζυρίχη 1 (3-4)


Η επόμενη αγωνιστική (23/10)

Βιγιαρεάλ-Ζυρίχη (22:05) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: