Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Στόχος δολοφονικής επίθεσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός!!

Στην αποκάλυψη πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης –μεταξύ άλλων- ήταν στόχος τρομοκρατών, προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας.

Στόχος δολοφονικής επίθεσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός
Σε απίστευτες αποκαλύψεις προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τόνισε πως βρισκόταν σε εξέλιξη απόπειρα τρομοκρατικού χτυπήματος με στόχους από τον εφοπλιστικό κόσμο.
Μάλιστα, μεταξύ των στόχων και από ό,τι προκύπτει βασικός, των τρομοκρατών ήταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όλα ξεκίνησαν με τη σύλληψη 30χρονου, αγνώστων λοιπών στοιχείων, αφού αρνείται να δώσει ακόμη και το όνομά του, που έμπαινε σε γκαράζ στον Βύρωνα, στο ενοικιαστήριο του οποίου βρέθηκαν αποτυπώματα του Νίκου Μαζιώτη.

Στην τσάντα του βρέθηκαν σχέδια για χτύπημα στις 4 Οκτωβρίου, καθώς και υλικό σχετικά με τρία άτομα (γραφεία, δρομολόγια, συνήθειες κ.λ.π), τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Θεόδωρο Βενιάμη, Θεόδωρο Φλέσσα.

Επιπλέον βρέθηκε σημείωμα το οποίο έγραφε «3 Οκτωβρίου πρόβα και 4 Οκτωβρίου δικάζουμε». Μέσα στα σχεδιαγράμματα υπήρχε και πρόβλεψη για χτύπημα με ρουκέτα.

Σύμφωνα με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. από την έρευνα στο γκαράζ και βρέθηκε σχάρα αυτοκινήτου, κλειδιά αυτοκινήτου που είχε κλαπεί και χρησιμοποιήθηκε για την έκρηξη στην Τράπεζα της Ελλάδας, ενώ μετά από έρευνες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν έξι συλλήψεις και παράλληλα βρέθηκαν όπλα, πλαστά χαρτονομίσματα αλλά και πλαστά έγγραφα.

Βασίλης Κικίλιας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχα επισημάνει ότι απαιτείται επαγρύπνηση και σοβαρότητα μετά τη σύλληψη Μαζιώτη. Οι έρευνες διεξάγονταν υπό πλήρη μυστικότητα και είχε ενημέρωση ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Συνελήφθη 30χρονος που έμπαινε σε γκαράζ στο οποίο βρέθηκαν και αποτυπώματα του Νίκου Μαζιώτη. Σε ιδιόχειρες σημειώσεις του υπήρχαν αναλυτικές αναφορές για τον Ευάγγελο Μαρινάκη, Θεόδωρο Φλέσσα και τηλέφωνα της Ένωσης των Ελλήνων Εφοπλιστών και αναφορά στις 3 Οκτωβρίου για πρόβα του χτυπήματος και στις 4 Οκτωβρίου για το ίδιο το χτύπημα».



Δεν υπάρχουν σχόλια: