Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Προσγείωση…!!

Αγνώριστος σε σχέση με τις τελευταίες του εμφανίσεις παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ και η ήττα με 2-0 από την Γκινγκάμπ για την 2η αγωνιστική του Europa League ήρθε… φυσιολογικά, παρά την προσπάθεια στο τέλος.

Προσγείωση…

Ο «δικέφαλος του Βορρά» μπήκε καλά στο παιχνίδι, αλλά από το 22’ οι Γάλλοι ανέβασαν την απόδοση τους και δημιούργησαν πολλές καλές ευκαιρίες και η αντίδραση από την ελληνική ομάδα ήρθε μετά τα τέρματα της Γκινγκάμπ.

Πίεσε από τα μέσα του δεύτερου μέρους και μετά ο ΠΑΟΚ, αλλά ουσιαστικά δεν μπήκε ξανά στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Δεύτερο εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς από το οποίο επιστρέφει με άδεια τα χέρια η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά από αυτό με την Ζίμπρου, που είχε ηττηθεί με 1-0.

Η βαθμολογία

Φιορεντίνα 6
Γκινγκάμπ 3
ΠΑΟΚ 3
Ντιναμό Μινσκ 0

Επόμενη αγωνιστική (23/10)

ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα
Ντιναμό Μινσκ-Γκινγκάμπ


Το ματς



Το πρώτο ημίχρονο «χωρίστηκε» σε δύο μέρη. Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο καλά, είχε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς ωστόσο να χάσει κάποια μεγάλη ευκαιρία. Στο 7’ ο Τζανδάρης σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε σε σώματα, ενώ και ο Σαλπιγγίδης απείλησε στο 21ο λεπτό. Στη συνέχεια η Γκινγκάμπ είχε την καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους. Ο Μαρβό σημάδεψε το δοκάρι και από εκεί και πέρα η ομάδα του πήρε… μπρος. Αρχικά, «έραψε» στα μέτρα της το παιχνίδι, ενώ από το 29’ μέχρι το 38’ έχασε τέσσερις καλές ευκαιρίες και η ελληνική ομάδα έδειξε να… πελαγοδρομεί, ενώ απάντησε με ένα σουτ του Σαλπιγγίδη προς το τέλος του ημιχρόνου.

inner

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη να απειλεί σχεδόν κατευθείαν, αλλά την σέντρα του Τζανδαρη απομάκρυνε ο Λοσλ. Οι Γάλλοι όμως «χτύπησαν» δύο φορές μέσα σε ένα τρίλεπτο, με τον Μαρβό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και στις δύο περιπτώσεις. Αρχικά, ολοκλήρωσε την προσπάθεια του Σβαρτς που δεν μπόρεσε σε πρώτη φάση να νικήσει τον Γλύκο. Λίγο μετά ο ίδιος παίκτης χρίστηκε ξανά σκόρερ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

inner

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι έριξε ταχύτητα ο αντίπαλος του. Η προσπάθεια ήταν καλή από το δεύτερο τέρμα της Γκινγκάμπ και μετά, αλλά δεν έφτασε για τους παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη, που έριξε και τον Παπαδόπουλο στην... μάχη στο τελευταίο μισάωρο. Λίγο έλειψε ο Αθανασιάδης στο 87' να μειώσει και να δώσει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, αλλά ο Λοσλ αντέδρασε σωστά και κάπου εκεί τελείωσαν όλα.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Γκινγκάμπ: Λοσλ, Γιάκομπσεν, Σορμπόν, Κερμπρά, Λεβέκ, Σανκαρέ, Μποβέ, Ματίς, Πιε (54' Γιαταμπαρέ), Σβαρτς (73' Μαντάν), Μαρβό (78' Ζιρές).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας (75' Γκολάσα), Κατσικάς, Βίτορ, Ρατς, Τζιόλης (55' Μάρτενς), Τζανδάρης, Κάτσε, Σαλπιγγίδης, Μακ (62' Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης.

Γήπεδο: Ρουντουρού

Διαιτητής: Γκεντιμίνας Μαζέικα από την Λιθουανία, με βοηθούς τους Βιτάουτας Σάιμκους και Βαϊτένις Καζλάουσκας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: