Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

«Χ»αμένοι και οι δύο…!!


Χωρίς νίκη μετά από δύο αγωνιστικές έμειναν στον όγδοο όμιλο του Europa League, Βόλφσμπουργκ και Λιλ, που ήρθαν ισόπαλες 1-1.

«Χ»αμένοι και οι δύο…
Την ευκαιρία να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη τους στον όγδοο όμιλο του Europa League, έχασαν Βόλφσμπουργκ και Λιλ. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο μεταξύ τους παιχνίδι στη Γερμανία, με τους «λιλουά» να φτάνουν τους δύο βαθμούς και τους «λύκους» να παίρνουν τον πρώτο τους πόντο στο γκρουπ.

Το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο, αφού και οι δύο ομάδες (ίσως λίγο περισσότερες οι γηπεδούχοι) έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν πιο πολλά από ένα γκολ. Η Λιλ άνοιξε το σκορ στο 77’ με πέναλτι του Οριγκί και η Βόλφσμπουργκ ισοφάρισε πέντε λεπτά αργότερα με τον Ντε Μπρούιν.

Το ματς:

Με σαφή πρόθεση να δείξει από νωρίς ποιος είναι το «αφεντικό» της αναμέτρησης, μπήκε η Βόλφσμπουργκ, που έκλεισε στα καρέ της την Λιλ, σε μια προσπάθεια να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Στο 2’ ο Όλιτς αστόχησε από καλή θέση, ίδια ήταν η κατάληξη και στο σουτ του Ντε Μπρούιν στο 10’, ενώ στο 16’ ο Πέρισιτς είδε τον Ενιγιάμα να του στερεί το γκολ. Σε αυτές τις ευκαιρίες, οι Γάλλοι είχαν να αντιπαραθέσουν μια με τον Γκέιγ στο 15’. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και να χάνουν ευκαιρίες, με το γκολ να μην έρχεται. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, κρατούσαν καλά στην άμυνα και προσπαθούσαν να «χτυπήσουν» με αντεπιθέσεις, επίσης χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός ανέβηκε ακόμη περισσότερο, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και τις δύο ομάδες να χάνουν την μια ευκαιρία, μετά την άλλη. Το γκολ όμως δεν ερχόταν, είτε λόγω αστοχίας, είτε λόγω των δύο τερματοφυλάκων. Πέρισιτς και Όλιτς ήταν μοιραίοι για τους γηπεδούχους, ενώ για τους φιλοξενούμενους, δύο φορές ο Οριγκί και άλλη μια ο Σιντιμπέ δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Τελικώς, το γκολ ήρθε στο 77’ για τη Λιλ. «Δράστης» ήταν ο Οριγκί, που ευστόχησε στο πέναλτι, το οποίο καταλογίστηκε σε χέρι του Ροντρίγκες. Ωστόσο, η χαρά των «λιλουά» δεν κράτησε παρά μόνο πέντε λεπτά, καθώς ο Ντε Μπρούιν ισοφάρισε στο 82’ σε 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Αποτελέσματα

Κράσνονταρ-Εβερτον 1-1
(43’ Άρι - 82’ Ετό)

Βόλφσμπουργκ-Λιλ 1-1
(82’ Ντε Μπρούιν - 77’ πεν. Οριγκί)

Βαθμολογία (σε 2 αγώνες)

Έβερτον 2 4β. (5-2)
Κράσνονταρ 2 2β. (2-2)
Λιλ 2 2β. (2-2)
Βόλφσμπουργκ 2 1β. (2-5)

Επόμενη αγωνιστική (23/10): Κράσνονταρ-Βόλφσμπουργκ (19:00), Λιλ-Έβερτον (20:00) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: