Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ζησόπουλος: «Φάνηκε πως η ομάδα έχει δυνατότητες»

Στο ότι φάνηκαν οι δυνατότητες του Αστέρα Τρίπολης τη φετινή περίοδο στάθηκε ο Γιώργος Ζησόπουλος, μετά τη νίκη επί της Παρτιζάν για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ζησόπουλος: «Φάνηκε πως η ομάδα έχει δυνατότητες»
Ο αμυντικός χαφ των Αρκάδων τόνισε πως υπάρχει κατάλληλη χημεία στην ομάδα και εκθείασε τη δουλειά όλων όσοι βρίσκονται στον σύλλογο και στάθηκε στο γεγονός πως κράτησαν το «0» στην άμυνα. Θεωρεί πως τα αποτελέσματα που έχουν φέρει αυτός και οι συμπαίκτες του στον όμιλο είναι δικαιολογημένα, έστω και αν δεν το περίμενε κανένας όταν έγινε η κλήρωση. Πιστεύει πως δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμα η πρόκριση και περιμένει πως οι οικογένειες των παικτών θα είναι υπερήφανες για αυτούς.

Αναλυτικά: «Η ομάδα μας έχει πολλές δυνατότητες. Η χημεία υπάρχει όχι μόνο στο αγωνιστικό, αλλά και στο οργανωτικό κομμάτι. Έχει γίνει σπουδαία δουλειά απ' όλους, από τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ, τους παίκτες και αυτή βγαίνει στο γήπεδο, στην απόδοσή μας και στα αποτελέσματα και, σιγά-σιγά, ο Αστέρας μπορεί να κάνει μεγαλύτερα πράγματα.

Στόχος ήταν να κρατήσουμε το "μηδέν" στην άμυνα. Εγώ έπαιζα σε ένα ρόλο αμυντικού χαφ για να "κλειδώσουμε" την Παρτιζάν σ' εκείνο το σημείο, που ήταν πιο επικίνδυνη. Τα κάναμε όλα, όπως τα δουλέψαμε όλες αυτές τις μέρες, βγήκαν και οι επιθετικές προσπάθειες, βάλαμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα.

Κρατήσαμε το παιχνίδι και πήραμε τη νίκη. Όταν είδαμε την κλήρωση, ξέραμε ότι ήταν πολύ δύσκολη, αλλά "τρώγοντας ανοίγει η όρεξη". Πήραμε ένα δίκαιο αποτέλεσμα με την Μπεσίκτας και ένα ακόμα πιο δίκαιο σήμερα. Είμαστε πρώτοι, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο ότι στόχος ήταν να μη δεχτούμε γκολ. Είμαστε μια ομάδα που σκοράρει σχεδόν σε κάθε ματς και γι' αυτό, εύκολα ή δύσκολα, ήρθε το "τρίποντο". Δεν έχει έρθει ακόμα η πρόκριση. Πρέπει να δούμε τι θα πάρουμε από κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Είναι όλοι χαρούμενοι στην ομάδα, οι άνθρωποι του Αστέρα είναι τόσα χρόνια εδώ και έχουν παλέψει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, οι δικοί μας άνθρωποι θα είναι υπερήφανοι για μας, το ίδιο και ο κόσμος που ήρθε εδώ. Τους δώσαμε χαρά, είναι μια ημέρα γιορτής σήμερα και από αύριο θα γυρίσουμε ξανά στη δουλειά, γιατί αυτή η ομάδα μπορεί περισσότερα πράγματα και τα αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: