Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ντέρμπι με τη πλάτη στον τοίχο!!

Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό κοντράρονται τη Κυριακή για την 9η αγωνιστική, στο ντέρμπι της έλλειψης περιθωρίων και για τις δύο. Εκτός έδρας από την Καέν δοκιμάζεται η πρωτοπόρος Μαρσέιγ.

Ντέρμπι με τη πλάτη στον τοίχο
Αγωνιστική με ντέρμπι είναι η 9η στο Σαμπιονά. Η Παρί Σεν Ζερμέν θα υποδεχθεί την Μονακό, με τις δύο ομάδες να έχουν μείνει ήδη πίσω από τη 1η θέση (-5 και -9 αντίστοιχα) και να θέλουν οπωσδήποτε νίκη. Οι γηπεδούχοι, καλούνται να ξεπεράσουν τη… μέθη της μεγάλης νίκης κόντρα στη Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, την ώρα που η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, πάει στο Παρίσι με… φόρα από το θετικό αποτέλεσμα στην Αγία Πετρούπολη στο ματς του Γιουρόπα Λιγκ με τη Ζενίτ.

Το Σάββατο (4/10), η πρωτοπόρος Μαρσέιγ αντιμετωπίζει την Κάεν που δεν έχει βαθμό σε τρία εντός έδρας παιχνίδια, ενώ η αυλαία ανοίγει την Παρασκευή (3/10) με την αναμέτρηση της δεύτερης στη βαθμολογία, Μπορντό στην έδρα της εκ των ουραγών, Ρεμς. Στο «Ζερλάν» όπου η Λιόν θα υποδεχθεί την Λιλ, θα διεξαχθεί το άλλο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής,

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου

Ρεμς-Μπορντό

Σάββατο 4 Οκτωβρίου

Καέν-Μαρσέιγ
Μπαστιά-Λοριάν
Εβιάν-Μετς
Νις-Μονπελιέ
Ρεν-Λανς

Κυριακή 5 Οκτωβρίου

Σεντ Ετιέν-Τουλούζ
Γκινγκάμπ-Ναντ
Λυών-Λιλ
Παρί Σεν Ζερμέν-Μονακό

Η επόμενη (10η) αγωνιστική:

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου

Λανς-Παρί Σεν Ζερμέν

Σάββατο 18 Οκτωβρίου

Λοριάν-Σεντ Ετιέν
Λιλ-Γκινγκάμπ
Μετς-Ρεν
Μονακό-Εβιάν
Ναντ-Ρεμς
Νις-Μπαστιά

Κυριακή 19 Οκτωβρίου

Μαρσέιγ-Τουλούζ
Μπορντό-Καέν
Μονπελιέ-Λυών *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: