Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

«Γεύση» από Ρέθυμνο!!

Την πρώτη του προπόνηση στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρεθύμνου πραγματοποίησε την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ, ενόψει της συμμετοχής του στο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκη».

«Γεύση» από Ρέθυμνο
Στην προπόνηση της ομάδας συμμετείχαν όλοι οι καλαθοσφαιριστές, με τον Μαρκ Κάρτερ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα περισσότερο για προληπτικούς λόγους, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στον αστράγαλο.

Ο «Δικέφαλος» ξεκινά το απόγευμα της Παρασκευής τους αγώνες του στο τουρνουά κόντρα στην Ούνιξ Καζάν στις 16:30.

Το μεσημέρι της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί και η συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών, με τη συμμετοχή των προπονητών των πέντε ομάδων που συμμετέχουν, ήτοι του Σούλη Μαρκόπουλου, του Θανάση Σκουρτόπουλου, του Γιώργου Μπαρτζώκα, του Αργύρη Πεδουλάκη και του Σλόμπονταν Σούμποτιτς.

Ο Απόλλωνας Τσόχλας φαίνεται να έχει ιδιαίτερους δεσμούς με το Ρέθυμνο, αφού εκεί πέρασε τέσσερα χρόνια της καριέρας του. Για αυτό και όταν πέρυσι αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά ως αντίπαλος κόντρα στον ΑΓΟΡ, τιμήθηκε από τους γηπεδούχους και φέτος ξανά τον υποδέχτηκαν όλοι με πολύ όμορφο τρόπο.

«Πέρασα τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια στο Ρέθυμνο και πάντα είμαι χαρούμενος που επιστρέφω και βλέπω φίλους και γνωστούς και ανθρώπους που μου φέρνουν στο μυαλό ευχάριστες αναμνήσεις», τόνισε αρχικά ο Έλληνας γκαρντ, συμπληρώνοντας πως: «Είναι τα τελευταία φιλικά παιχνίδια πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, οπότε αποκτά ιδιαίτερη σημασία η παρουσία της ομάδας σε αυτούς τους αγώνες.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό τουρνουά επιπέδου, με δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας και δύο από τις καλύτερες της Ελλάδας, ενώ και η ομάδα από τον Λίβανο έχει και πολύ υψηλό μπάσκετ και καλό ρόστερ. Νομίζω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό τουρνουά και ο κόσμος του Ρεθύμνου που θα έρθει στο γήπεδο θα το απολαύσει».

Για τον αγώνα με την Ούνιξ Καζάν, τόνισε πως: «Πρόκειται για μία ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας, με την έννοια ότι δεν παίζει απλά στη διοργάνωση, αλλά το ρόστερ της είναι με παίκτες από το πρώτο επίπεδο της διοργάνωσης. Θα είναι ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο τεστ για μας και ελπίζουμε ότι από αυτά τα παιχνίδια που θα δώσουμε στο Ρέθυμνο, θα βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την εικόνα μας και το βαθμό ετοιμότητάς μας, ενόψει και των επίσημων αγώνων, που ξεκινούν με το Κύπελλο και, συνεχίζοντας αμέσως με το πρωτάθλημα και το Euro Cup». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: