Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Απόλυτη εμπιστοσύνη!!


Μίτσελ και παίκτες χαίρουν της απόλυτης εμπιστοσύνης των υπευθύνων του Ολυμπιακού και όλοι ¬–πλέον- κοιτούν μπροστά προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Απόλυτη εμπιστοσύνη
Όσο ενοχλημένοι κι αν είναι από την ήττα με την Μάλμε όλοι στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να κοιτάξουν… μπροστά στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τις επόμενες ημέρες είναι η ιδανική ευκαιρία για τον Μίτσελ να δουλέψει επάνω σε συγκριμένους τομείς και να βελτιώσει την ομάδα.

Η διοίκηση περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη όλη την ομάδα. Υπάρχει σιγουριά ότι η ομάδα θα δείξει τις δυνατότητές της και δεν προκύπτει καμία ανησυχία.

«Δεν ήρθε η... καταστροφή» ειπώθηκε χαρακτηριστικά, καθώς στη διαμόρφωση του αποτελέσματος έπαιξε καθοριστικό ρόλο η διαιτησία.

Η εμπιστοσύνη δεν αφορά μόνον τον Μίτσελ, αλλά και τους παίκτες, καθώς κάποιοι δεν έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής.

Υπάρχει θέμα στην άμυνα και δεν είναι μόνον ο Μποτία, αλλά και ο Αμπιντάλ που κάνει λάθη, πρέπει να είναι πιο αποτελεσματική και η επίθεση μακριά από το Καραϊσκάκη και σίγουρα θα βοηθήσουν οι επιστροφές παικτών όπως οι Σιόβας, Φουστέρ, αλλά και οι Μπενίτες, Ντοσεβί.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: