Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

«Νέος “Γολγοθάς” το 2014»

arhs
Ο Θωμάς Νικολός μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης και του Aris Golden Club μίλησε στον Arena 89.4 και αναφέρθηκε στην αλλαγή ονομασίας του Αλεξάνδρειου όπως και στον έλεγχο ορκωτών λογιστών στην ΚΑΕ και το άρθρο 99:
Για το θέμα που έχει προκύψει με την ονομασία του γηπέδου σε «Nick Galis Hall»
«Δυστυχώς.  Είναι ένα έγγραφο. Ένα. Τίποτα άλλο. Υπάρχει αυτό το νομικό κόλλημα και δεν έχει μετονομαστεί. Θα ξεπεραστεί είναι οι λειτουργίες του ελληνικού κράτους. Οι γραφειοκρατικές»
Για τον έλεγχο ορκωτών λογιστών στην ΚΑΕ για την περίοδο 2007-2012 που δημιουργήθηκε τρύπα 5,5 εκατομμύρια:
«Υπήρχαν ζητήματα που έπρεπε να προηγηθούν και τώρα που ηρέμισαν λίγο, λίγο το τονίζω γιατί δεν υπάρχει ποτέ ηρεμία, ξεκίνησε η διαδικασία του ελέγχου. Όχι ότι θα γλυτώσουμε έστω και μισό ευρώ, το θέμα είναι όμως να ξέρει ο κόσμος και εμείς, που πήγαν τα λεφτά και για ποιον λόγο πήγαν εκεί που πήγαν.  Είναι μία ηθική υποχρέωση κυρίως. Θα αναλάβει η εταιρία που ανέλαβε και το 99 στο λογιστικό κομμάτι και θα περιμένουμε να δούμε ποιοι θα μπουν στο κάδρο»
Για τον κύριο Πρωτογερόπουλο που θα αναλάβει τον έλεγχο:
«Και εμείς τον περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τον έλεγχο. Δεν είναι εύκολος παρόλα αυτά πρέπει να γίνει και να ολοκληρωθεί. Δεν είναι μία μικρή εταιρία να πεις ότι έκανα ένα έλεγχο. Ο άνθρωπος αναλαμβάνει μία πολυεθνική εταιρία και θα περιμένουμε να δώσει σε όλους τις απαντήσεις που θέλουμε. Ξεκινάει αυτή η διαδικασία και θα δούμε τια αποτέλεσμα θα έχει. Όταν έχω μία τρύπα 5,5 εκατομμύρια σημαίνει ότι μπήκαν κάποια λεφτά στα ταμεία και δεν πληρώθηκαν κάποιοι. Οπωσδήποτε το απόλυτο εύρος της κακοδιαχείρισης δεν θα μπορέσει να το αντιμετωπίσει μία εταιρία ελεγκτική παρόλα αυτά συμφωνώ ότι τα βελάκια θα μπουν. Ότι ξέρετε, βρέθηκε αυτό, αυτό, και αυτό ας πούμε»
Για το άρθρο 99:
«Το 99 είναι η εκδίκαση στις 25 Οκτωβρίου. Το ποσοστό που έπιασε η ΚΑΕ με τους πιστωτές είναι κανό για να μην υπάρχει κάποια άμεση ανησυχία. Το δημόσιο συναινεί στις 90 δόσεις το ίδιο και το ΙΚΑ. Εφόσον όλα πάνε καλά θα βγει  μία απόφαση του δικαστηρίου στα τέλη του 2013 ώστε να αρχίσει να γίνεται η καταβολή των συμφωνηθέντων μέσα στο 2014. Τότε θα ξεκινήσει νέος Γολγοθάς που θα είναι η έγκαιρη καταβολή των δόσεων. Εκτός από συγκεκριμένες περιπτώσεις ανθρώπων οι περισσότεροι πιστωτές συμφώνησαν να βρεθεί μία χρυσή τομή. Και ας μην ξεχνάμε ότι το βάρος του κουρέματος το επωμίζονται οι ιδιώτες γιατί το δημόσιο και το ΙΚΑ θα πληρωθούν κανονικά μέχρι το τελευταίο ευρώ. Δεν σου χαρίζουν τίποτα παρά περισσότερο χρόνο για να αποπληρώσεις στο ακέραιο τις υποχρεώσεις. Δεν είναι εύκολο βέβαια γιατί όταν αρχίσουν να τρέχουν οι υποχρεώσεως της ΚΑΕ θα χρειάζεται κάθε μήνα ένα πολύ σημαντικό ποσό. Υπολογίζουμε η διαδικασία να έχει ξεκινήσει κατά Μάρτιο και να περπατήσει  η χρονιά με την ομάδα. Θα δούμε και τα έσοδα που είναι ήδη πολύ κατεβασμένα»
Για τα διαρκείας:
« Τα διαρκείας είναι πολύ λίγα. Εγώ νιώθω μία απογοήτευση . Ξεπεράσαμε τα 600 διαρκείας. Μπορεί σήμερα να έχουμε 620, νούμερο τραγικό για τον Άρη. Εγώ ντρέπομαι για αυτό το νούμερο. Από ένα σημείο κα μετά το να παρακαλάμε τον κόσμο, και 300 να έρθουν του Λεωνίδα, ο Άρης ως αυτοκρατορία οφείλει να προχωρήσει. Από κει και περά ο καθένας αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του»
Για να προσθέσει:
«Ένα μικρό παράδειγμα είναι τώρα στο Μπάμπεργκ που παίξαμε. Πρόκειται για μία μικρή πόλη και το γήπεδο έχει χωρητικότητα  6,800. Αυτό το γήπεδο στην Γερμανία χωρίς να τους μειώνω, είναι δυνατόν να κόβει 5,000 και 6,000 διαρκείας και στον Άρη να παλεύουμε για να ξεπεράσουμε τα 600; Ο Άρης είναι μια αμιγώς ελληνική ομάδα αν εξαιρέσουμε τον  Χαντ  που ακόμη δεν έχει ενσωματωθεί. Όταν λέω σε ένα παίκτη μείνε στον Άρη για να γουστάρεις και βλέπουμε αυτά τα πράγματα που ακούγονται «ε πρώτα να δούμε» πως θα πω εγώ σε αυτά τα παιδιά μείνε όταν μπορεί να τους ζητάει η Μπαρτσελόνα»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: