Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

«Τρένο» η Λουντογκόρετς, άνετα η Αϊντχόφεν!

Εντυπωσιακά συνέχισε η Λουντοκόρετς, που επικράτησε άνετα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ εντός έδρας, 3-0, και παρέμεινε στην κορυφή του 2ου ομίλου. «Διπλό» για την Αϊντχόφεν, 2-0, στην έδρα της Τσερνομόρετς.

«Τρένο» η Λουντογκόρετς, άνετα η Αϊντχόφεν
Άνετο βράδυ είχε στην Βουλγαρία η Λουντογκόρετς, που επικράτησε εύκολα με σκορ 3-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι γηπεδούχοι δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα απέναντι στους θεωρητικά πιο έμπειρους Κροάτες και με τα γκολ των Κιξάντα (12’), Μισιντιάν (34’) και Ντιακόφ (61’) έκαναν καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Τους πρώτους της βαθμούς πήρε και η Αϊντχόφεν, που πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-0 στην έδρα της Τσερνομόρετς και ξαναμπήκε δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ντεπάι στο 13’ και Γιόζεφτσουν στο 88’ τα γκολ της νίκης για τους Ολλανδούς.

Έπειτα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές, η Λουντογκόρετς «διπλασίασε» τις νίκες της και βρίσκεται στην κορυφή του 2ου ομίλου με 6βαθμούς. Τρεις λιγότερους έχουν οι Αϊντχόφεν και Τσερνομόρετς (3β.) ενώ στην τελευταία θέση παρέμεινε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ χωρίς βαθμό.

Αναλυτικά η 2η αγωνιστική:


Λουντογκόρετς – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3-0
(12’ Κιξάντα, 34’ Μισιντιάν, 61΄Ντιακόφ)

Τσερνομόρετς – Αϊντχόφεν 0-2
(13’ Ντεπάι, 88’ Γιόζεφτσουν)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική:
Πέμπτη 24/10
Τσερνομόρετς – Λουντογκόρετς (22.05)
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Αϊντχόφεν (22.05)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: