Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Καρατζιοβαλής στο Metropolis: «Στο πίσω μέρος του μυαλού μας η άνοδος»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Δημήτρης Καρατζιοβαλής.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για την εκκίνηση του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα: «Ήταν μια επιτυχημένη πρεμιέρα, ωστόσο, από μόνο του αυτό δεν λέει κάτι. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δυσκολο, δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα ματς και πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά με στόχο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας, ασφαλώς και υπάρχει η άνοδος, αν η ομάδα συνεχίσει να τα πηγαίνει καλά».

Για τον Άρη, στον οποίο αγωνίστηκε στο παρελθόν: «Είναι κακή η εικόνα του μέχρι στιγμής. Ωστόσο, πρέπει να είναι όλοι μια γροθιά και αν συνεχίσει να έχει την ίδια καλή εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

Για το δίδυμο τερματοφυλάκων του Άρη: «Είναι νέο παιδί ο Διούδης. Πήρε το χρίσμα πέρσι, αγωνίστηκε και στην εθνική Ελπίδων. Ήταν άτυχος στα πρώτα ματς, ωστόσο, έχει μέλλον. Όσον αφορά τον Μπουζάνη, πρώτη φορά τον βλέπω και διαπιστώνω ότι έχει καλά στοιχεία. Ελπίζω να είναι και οι δύο καλά γιατί τους χρειάζεται η ομάδα».

Για τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς: «Μαζί του παρουσίασε καλύτερη εικόνα η ομάδα και πιστεύω πως μπορεί να τραβήξει το βάρος και να πετύχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: