Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Χαμόγελα, παράπονα και… αλλαγές!

Ικανοποίηση αλλά μόνο για το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) απέναντι στην Άλκμααρ υπάρχει στον ΠΑΟΚ. Παράπονα από συγκεκριμένους παίκτες έχει ο Στέφενς, που ετοιμάζει 2-3 αλλαγές εν όψει Παναθηναϊκού.

Χαμόγελα, παράπονα και… αλλαγές
Όταν ισοφαρίζεις στο 93’ και αποφεύγεις την ήττα-μετρώντας πλέον μόλις δύο στα τελευταία 19 ματς εκτός έδρας στην Ευρώπη-δεν μπορείς παρά να είσαι ικανοποιημένος. Στον ΠΑΟΚ, λοιπόν, κρατούν το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Άλκμααρ (1-1) από το 100ο γκολ του Σαλπιγγίδη με τη φανέλα της ομάδα, αλλά βλέπουν και τα λάθη που έγιναν και τα οποία στέρησαν ενδεχομένως ακόμη και τη νίκη στην Ολλανδία.

Ο Χουμπ Στέφενς έχει πολλά παράπονα από αρκετούς παίκτες για την αγωνιστική τους συμπεριφορά στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα προανήγγειλε κατ’ ιδίαν συνομιλίες μαζί τους δείχνοντας τις άγριες διαθέσεις του. Δεν κατονόμασε ποδοσφαιριστές, αλλά το μυαλό όλων πηγαίνει περισσότερο στους Στοχ, Λούκας και Λάζαρ, που δεν βοηθούσαν στην ανασταλτική λειτουργία.

Αλλαγές εν όψει Παναθηναϊκού

Ο Χουμπ Στέφενς δεν είναι… fan του rotation, αλλά θα κάνει κάποιες μετρημένες αλλαγές στην ενδεκάδα που θα παρατάξει την Κυριακή απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (20:30). Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επάνοδος του Λίνο στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Τζαβέλλα, βασικός αναμένεται να είναι ο Σαλπιγγίδης, ενώ θέση διεκδικεί και ο Βούκιτς, ενός εκ των Νίνη ή Αθανασιάδη. Από εκεί και πέρα, ο τερματοφύλακας και η υπόλοιπη άμυνα δεν αλλάζουν, όπως και το κέντρο, καθώς ο Ολλανδός προπονητής δεν δείχνει να εμπιστεύεται άλλους παίκτες για τους συγκεκριμένους χώρους.

Η αποστολή επιστρέφει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, καθώς διανυκτέρευσε στην Ολλανδία και προπονήθηκε το πρωί στο γήπεδο των ακαδημιών της Άλκμααρ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: