Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Έτσι γιορτάζει ο Κριστιάνο!!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στην Κοπεγχάγη έκανε την 100η του εμφάνιση σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και το γιόρτασε με τον κατάλληλο τρόπο, σκοράροντας δις στο 4-0 της Ρεάλ Μαδρίτης.

Έτσι γιορτάζει ο Κριστιάνο
Τις 100 συμμετοχές σε ευρωπαϊκό (και συλλογικό) επίπεδο έφτασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο χθεσινό παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Κοπεγχάγη. Ο Πορτογάλος άσος έχει αγωνιστεί στα Κύπελλα Ευρώπης με τις φανέλες της «βασίλισσας», της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Κόντρα στους Δανούς ο ίδιος έκανε το... δώρο στον εαυτό του, αφού βρήκε δίχτυα δις και οδήγησε τους Μαδριλένους στο εύκολο και ευρύ 4-0.

Από τις 100 εμφανίσεις του, οι 94 έχουν γίνει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, 4 στα προκριματικά αυτής και 2 στο UEFA. Όσο περίεργο κι αν φαίνεται, ναι, ο «CR7» έχει παίξει στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση, όταν... άγουρο παιδάκι ακόμα, τη σεζόν 2002-03 συμμετείχε εκεί με τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας.

Το ντεμπούτο του έγινε στις 14 Αυγούστου 2002 στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ίντερ. Χαρακτηριστικό πάντως είναι πως στις 100 συμμετοχές του μέχρι και σήμερα έχει πετύχει συνολικά 56 τέρματα, δηλαδή μέσο όρο πάνω από 1 γκολ ανά ματς. Πιο παραγωγική του χρονιά (χωρίς να υπολογίζεται η φετινή όπου ήδη έχει 5 γκολ σε 2 ματς) ήταν η περσινή, με 12 τέρματα σε ισάριθμους αγώνες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: