Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Κι άλλα χρήματα για τη Λεωφόρο!

Μετά την άμεση εκταμίευση 7 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της Περιφέρειας Αττικής για έργα στο γήπεδο της Λεωφόρου, στον Παναθηναϊκό περιμένουν σύντομα κι άλλο μεγάλο κονδύλι.

Κι άλλα χρήματα για τη Λεωφόρο
Το σχέδιο Διπλής Ανάπλασης έχει εγκαταλειφθεί προ πολλού για τον Παναθηναϊκό από τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος έχει αποφασίσει να διατηρήσει την ομάδα στην ιστορική της έδρα όχι προσωρινά, αλλά… για πάντα.

Όμως το «Απόστολος Νικολαΐδης» σύντομα δεν θα έχει καμία σχέση με την εικόνα που υπάρχει τώρα. Πέρα από τα βελτιωτικά έργα που έχουν γίνει ήδη και συνεχίζονται για να γίνει περισσότερο καλαίσθητο και λειτουργικό, θα υπάρξουν κι άλλα που θα το αναβαθμίσουν. Χθες ανακοινώθηκε πως θα διατεθούν 7 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της Περιφέρειας Αττικής για το γήπεδο. Τα χρήματα αυτά θα εκταμιευτούν άμεσα και θα διατεθούν τόσο για εργασίες εντός και στον περιβάλλοντα χώρο του, όσο και για την αύξηση της χωρητικότητάς του κατά 4.000-4.500 θέσεις, προκειμένου να φτάσει τις 20.000. Το κόστος για αυτό υπολογίζεται στα 2-3 εκατ. ευρώ και ήδη ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει προχωρήσει σε επαφές με πολιτικούς μηχανικούς και συγκοινωνιολόγους, όπως και με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη που έχει τον έλεγχο του γηπέδου.

Σύντομα θα γίνουν επαφές με το Δήμο Αθηναίων για να κατατεθεί συγκεκριμένο πλάνο και στόχος είναι οι εργασίες να γίνονται παράλληλα με τη διεξαγωγή των αγώνων του Παναθηναϊκού, προκειμένου να μη χρειαστεί να μετακομίσει η ομάδα προσωρινά σε άλλο γήπεδο. Μάλιστα, στον Παναθηναϊκό εκτιμούν ότι τα 7 εκατ. ευρώ είναι μόνο η αρχή και σύντομα περιμένουν κι άλλο κρατικό κονδύλι για το γήπεδο της ομάδας, προκειμένου να αξιοποιηθεί κι αυτό για τη βελτίωση του γηπέδου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

* Στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού θα φανούν οι σκέψεις του Γιάννη Αναστασίου για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (20:30). Όλα δείχνουν πως θα υπάρχει τουλάχιστον μία αλλαγή, με τον Μαρινάκη να παίζει σε θέση δεξιού μπακ και τον Τριανταφυλλόπουλο να επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Σίλντενφελντ αντί του Ρισβάνη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: