Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

«Αθώοι Μάκης, Ριαβόγλου»!

Αποστολίδης
Ο γνωστός  ποινικολόγος Μπάμπης Αποστολίδης φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 για να μιλήσει για τον κ. Ριαβόγλου, πρώην πρόεδρο του Αστέρα που κατηγορείται για τα στημένα και τπν εκπροσωπεί ως νομικός,  αλλά και για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια.
Αναφέρθηκε, ακόμα, στα λεγόμενα του Κούγια και τον «ύμνο» που κατέθεσε για τον Ψωμιάδη, δήλωσε ότι ο κ.Ριαβόγλου είναι πέραν πάσης αμφιβολίας αθώος και ότι δεν υπάρχουν στοιχεία, ενώ για την υπόθεση Ψωμιάδη θεωρεί ότι ούτε εδώ υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και αν τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί σε τέτοιο βαθμό που θα εξέλθει των φυλακών.
Αναλυτικά:
Για τον Αγροτικό Αστέρα και την κατάθεση του Αλέξη Κούγια:
«Αυτά είναι νομικά άστοχα του κ. Κούγια. Για να πεις κάτι τέτοιο, όταν μιλάς για στημένα πρέπει να έχεις αποδείξεις και στοιχεία. Ο Αλέξης ο Κούγιας είναι γεγονός ότι έχει μια πίκρα καθώς όπου και να πήγε το Ελληνικό κατεστημένο του ποδοσφαίρου τον κυνήγησε και μάλλον δεν έχει καταλάβει και δεν μπορεί να ξεχωρίσει ποιοι είναι οι πραγματικοί του εχθροί. Το πρόβλημα του Κούγια δεν είναι ούτε ο Ριαβόγλου, ούτε ο Αγροτικός Αστέρας αλλά ούτε καν και ο Μάκης Ψωμιάδης. Οι στόχοι του είναι καθαροί και είναι ο Μπέος και ο Αστέρας Τρίπολης. Μπροστά σε όλα τα άλλα έκανε μια καταγγελία και λόγω του ότι είναι λίγο πληθωρικός και δεν τα σκέφτεται πάρα πολύ , έβαλε και όλους τους άλλους ως κατηγορούμενους».
Για το αν τα έχει βρει ο Κούγιας με τον Ψωμιάδη: «Δεν είμαι μέσα στο μυαλό του, αλλά ούτε και ξέρω τίποτα περισσότερο, το μόνο που ξέρω είναι αυτά που καταθέτει και ο «ύμνος» που κατέθεσε ο Κούγιας για τον κ.Ψωμιάδη ήταν άνευ προηγουμένου. Δεν το περιμέναμε. Ειδικά μετά τις αρχικές του καταθέσεις».
Για το που εμπλέκεται ο Ριαβόγλου: «Η δίωξη που έγινε αφορά καμιά 100 άτομα, επειδή όμως το 18μηνο για τον κ. Ψωμιάδη τελειώνει κάπου εκεί στις 25 Οκτωβρίου και θα πρέπει να τον αφήσουν ελεύθερο, σπάσανε την δικογραφία στα δυο και ότι αφορούσε τον Ψωμιάδη σε σχέση με τους αγώνες της τότε Καβάλας όπου  ηγείτο μαζί με όλες τις υπόλοιπες , τα έκαναν μια ξεχωριστή δικογραφία για 10-12 άτομα. Δεν αφορά αυτή η δίκη ούτε τον Μπέο ούτε τον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης, αφορά μόνο τον κ. Ψωμιάδη και όσους έτυχε να παίξουν με αυτόν, για αυτό είναι και ο κ. Ριαβόγλου. Επειδή γίνεται η δίκη μπορώ να σας πω ότι δεν υπήρχε ούτε μια καταγεγραμμένη συνομιλία που να αφορά τον Ριαβόγλου και το υποτιθέμενο κέρδος των 15.000 ευρώ που κέρδισε από τον ΟΠΑΠ, τα 13.500 ευρώ είναι από ΚΙΝΟ, Λόττο και Τζόκερ και τα 1.500 ευρώ είναι από κέρδος στο «Στοίχημα», σε παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ».
Τι πιστεύει ο ίδιος ότι θα βγει από αυτήν την υπόθεση: «Αυτό που περιμένουμε κάθε φορά είναι να βγει μια αλήθεια. Αλλά μην νομίζετε ότι πάντα στις δίκες βγαίνει η αλήθεια. Έτσι όμως όπως πάει η δίκη και για εκείνο που μου επιτρέπεται εμένα να μιλάω, είναι ο κ.Ριαβόγλου, και είναι ότι δεν βγαίνει τίποτα ουσιαστικό ώστε να θεμελιώσει ανάμιξη. Αυτή η δίκη ιδίως όσο αναφορά τον Ψωμιάδη είναι…  «σούπα» και αν θα τιμωρηθεί θα είναι σε τέτοιο βαθμό που θα εξέλθει των φυλακών. Εάν τιμωρηθεί γιατί δεν είναι σίγουρο, αφού τα «στημένα» του Ψωμιάδη δεν φαίνεται να έχουν βάση στο δικαστήριο. Στοιχεία ακόμα δεν κατατέθηκαν. Ο Ριαβόγλου είναι πέραν πάσης αμφιβολίας αθώος και αρκεί να σας πω ότι τραβάει τα πάνδεινα αυτόν τον καιρό γιατί όλοι τον έχουνε κρεμάσει, από τα χρέη του Αγροτικού Αστέρα προς το ΙΚΑ , την εφορία, δεν του έχει μείνει τίποτα. Δεν έχει λεφτά ο Ριαβόγλου και αναγκαζόμαστε να έχουμε ένα συνάδελφο στο δικαστήριο, να παρακολουθεί τη δίκη και εμείς να είμαστε στη Θεσσαλονίκη, γιατί δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα έξοδά της. Πιστεύω ότι θα αθωωθούν και ο Ψωμιάδης και πολύ πιο σίγουρα ο Ριαβόγλου…»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: