Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

«Φανταστικός Ρομπέρτο, μας είχε λείψει ο Μήτρογλου»

Το εγκώμιο των Ρομπέρτο και Κώστα Μήτρογλου «έπλεξε» ο Βλαντιμίρ Βάις την Τετάρτη, μιλώντας στην ιστοσελίδα της UEFA.

«Φανταστικός Ρομπέρτο, μας είχε λείψει ο Μήτρογλου»
Ο διεθνής Σλοβάκος μέσος του Ολυμπιακού, αναφερόμενος στον θρίαμβο των «ερυθρόλευκων» επί της Ανερλεχτ την Τετάρτη, επισήμανε πως ήταν εντυπωσιακές οι αποκρούσεις του Ισπανού τερματοφύλακα και πως ο διεθνής επιθετικός βρήκε τους χώρους να κινηθεί όταν οι Βέλγοι ανοίχτηκαν για να σκοράρουν, ενώ έδωσε το σύνθημα για το ματς με την Μπενφίκα.

Αναλυτικά: «Ήμασταν και λίγο τυχεροί και, βέβαια, ο τερματοφύλακάς μας έπιασε πέναλτι, ενώ είχε και σπουδαίες επεμβάσεις, όταν η Αντερλεχτ μας πίεζε. Ο φανταστικός μας τερματοφύλακας έδειξε την ποιότητά του. Όταν ο Μήτρογλου πέτυχε το 2-0, το ματς τελείωσε.

Οι αντίπαλοί μας άνοιξαν περισσότερο το παιχνίδι τους και, έτσι, εμείς βρήκαμε χώρους για να αναπτυχθούμε πιο καλά, όμως πρέπει να πάρουν credits απ' αυτό το ματς, διότι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Ξέραμε ότι ο Μήτρογλου μπορεί να σκοράρει.

Το περιμέναμε. Πραγματικά, μας έλειψε το περασμένο Σάββατο στο πρωτάθλημα, όπου δεν αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο, όμως με την Άντερλεχτ επέστρεψε και ήταν σπουδαίος.

Μετά από αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα, μας περιμένει ένα μεγάλο ματς με την Μπενφίκα. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και από άποψης στιλ. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: