Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

«Δεν γίνεται Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς ΑΕΚ…»

Ευτυχής για τη δρομολογούμενη επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και βέβαιη πως δεν θα υπάρξουν εμπόδια δήλωσε η δήμαρχος Ευτυχία Αποστολάκη μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν γίνεται Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς ΑΕΚ…»
Καμία αμφιβολία πως η επιστροφή της ΑΕΚ στη φυσική της έδρα θα γίνει απρόσκοπτα δεν έχει η Ευτυχία Αποστολάκη.

Η δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε στα πολλαπλά οφέλη της ανέγερσης γηπέδου της «Ένωσης» στην πόλη, ενώ φάνηκε απόλυτα ικανοποιημένη από τη συνεργασία με την πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη και τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.

Αναλυτικά η δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας μίλησε στους Μιχάλη Τσόχο και Σωτήρη Κωσταβάρα για:

-το σχέδιο για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ: «Το θεωρώ τέλειο, το καλύτερο. Από την πρώτη στιγμή είχα πει πως είναι ένα κόσμημα. Η ΑΕΚ θα γυρίσει σπίτι της. Δεν γίνεται Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς ΑΕΚ».

-τα οφέλη για το Δήμο και τους κατοίκους: «Όπως παρουσιάστηκε, είναι ένα έργο παγκόσμιας πρωτοτυπίας. Θα είναι ο πιο σημαντικός κόμβος ιστορίας, πολιτισμού και αθλητισμού σε όλη την Ελλάδα, θα δώσει υπεραξία στην περιοχή μας και θα ενισχύσει όλη την περιοχή μας. Δεν θα είναι μόνο γήπεδο. Με το μουσείο της ΑΕΚ και της προσφυγιάς θα ενισχυθεί ο ιστορικός χαρακτήρας της πόλης μας. Θα υπάρχει προσφορά και ζήτηση στο ανθρώπινο δυναμικό της πόλης μας. Τις μέρες που δεν θα υπάρχουν αγώνες, το πάρκινγκ θα είναι ανοικτό για τους δημότες μας».

-το αν ανησυχεί για εμπόδια και καθυστερήσεις: «Δεν έχω κανένα άγχος. Πιστεύω πως όλα θα πάνε πολύ καλά γιατί είναι πολύ καλά προσεγμένα και μελετημένα. Όλοι μετά από δέκα χρόνια θέλουν να ξαναγυρίσει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια».

-τη συνεργασία του Δήμου με την ΑΕΚ: «Αυτό το έργο δείχνει ότι υπάρχει θέληση συνεργασίας με την τοπική κοινωνία. Οι συνεννοήσεις και οι συζητήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα έγιναν στη βάση ότι είναι ένα πρόγραμμα βιώσιμο και απολύτως ρεαλιστικό. Όλα είναι μέσα στα νόμιμα πλαίσια και με καλή συνεργασία».

-το πότε θα ολοκληρωθούν τα έργα: «Από ό,τι μας είπε το επιτελείο του κ. Μελισσανίδη, μέσα στο 2014 θα αρχίσουν τα έργα και σε περίπου 18 μήνες θα είναι έτοιμο το γήπεδο. Όλα έχουν μπει στη σειρά».

-τη μετακίνηση του χώρου στάθμευσης των απορριμματοφόρων: «Δρομολογείται από μας η μετακίνηση. Είναι κάτι που δεν γίνεται μόνο για το γήπεδο, αλλά έχω κινήσει τις διαδικασίες από τη στιγμή που ανέλαβα, προκειμένου να είναι μακριά από την πόλη. Έχουμε βρει έναν χώρο και κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες για να απομακρύνουμε το χώρο καθαριότητας από το άλσος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: