Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

«Μακάρι να κερδίσει ο Άρης»

soulis_papadopoulos
Ο πρώην προπονητής του Άρη, Σούλης Παπαδόπουλος, μίλησε στον Arena FM 89,4 για το επικείμενο παιχνίδι του Άρη κόντρα στον πανιώνιο, αλλά και για το θέμα των τραυματισμών στους «κιτρινόμαυρους».
Αναλυτικά όσα είπε:
Με μια νίκη, πιστεύω θα έρθει η άνοιξη βαθμολογικά στον Άρη», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Σίγουρα βοηθάνε τα τραπέζια, είχαμε κάνει και εμείς πολλά. Αυτό που είχα πει στους παίκτες τη μέρα που ήρθα ήταν να είμαστε έτοιμοι και να τα κάνουμε αυτά τα τραπέζια. Εγώ κάνω τραπέζια όταν βλέπω πως η ομάδα είναι έτοιμη. Ο προπονητής προφανώς διαπίστωσε πως είναι έτοιμη και θα βοηθήσει. Πρώτα από όλα όμως πρέπει να είσαι έτοιμος αγωνιστικά».
Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, άλλα μπορεί να το κερδίσει ο Άρης. Θα είναι δύσκολο γιατί ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα νεανική, που τρέχει πολύ και αν το κάνει θα τον πλησιάσει. Αν έχει άσχημο αποτέλεσμα, ξεφεύγει ο Πανιώνιος, γιατί είναι μια ομάδα που και αυτή θα κινδυνέψει και θα έχει βγάλει και δύσκολο πρόγραμμα. Έχει παίξει με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που ο Άρης δεν το έχει κάνει».
Για την εικόνα του Άρη μέχρι τώρα: «Ο Άρης στα πρώτα 3 παιχνίδια, από αυτά που είδα ζωντανά,  με τον Απόλλων είχε μακριά τις γραμμές του. Τώρα είναι πιο κοντά και αρχίζει να πιέζει, όπως με την Ξάνθη, που μου άρεσε από το 45’ μέχρι το 60’. Δεν είχε διάρκεια όμως. Η Ξάνθη ήταν μια ομάδα με υπηρεσιακό προπονητή και σε μια κακή κατάσταση. Με τον Παναιτωλικό πίστευα θα κερδίσει ο Άρης. Ήταν σαν να ήρθε για να μην χάσει. Ευτυχώς ο Παναιτωλικός δεν ρίσκαρε και έδειξε πως  και με το βαθμό είναι ικανοποιημένος. Τα παιδιά στον Άρη έκαναν μεγάλη προσπάθεια, άλλα ήθελες και λίγο την τύχη… Να μπει εκεί το γκολ του Ίμπεχ στο τέλος… Ξεσηκώνεις και τον κόσμο εκεί. Δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένος ο Άρης για το ματς με τον Παναιτωλικό.
Όταν αλλάζεις προπονητή έχεις καλά αποτελέσματα συνήθως. Το να λέμε ότι παίζει κάπως καλυτέρα για μένα δεν είναι κάτι. Έχει βελτίωση η ομάδα, αλλά δεν πρέπει να λες ήμουν καλύτερος από πριν. Ο Άρης στα προηγούμενα παιχνίδια, όπως με τον Ατρόμητο δεν βλεπότανε. Έχασε με κατεβασμένα τα χέρια. Δεν θα λες, ότι είμαι καλύτερος από πριν ούτε να κοιτάς το πέρσι».
Για τους τραυματισμούς: Δεν μου άρεσε που έβγαιναν όλοι και μιλούσαν για αυτό το θέμα. Το να λες δούλεψα καλά ή δεν δούλεψα καλά… Μπορεί να πάθεις κράμπα από άγχος, από στρες ή και από πίεση. Δεν μπορεί να πάθουν και οι 4-5 παίκτες… Σημαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Δεν θέλω να πω αν φταίει ο Μιλίνκοβιτς ή ο προηγούμενος γυμναστής. Ο προπονητής είναι αυτός που δίνει το στίγμα για το πώς θα δουλέψει η ομάδα. Δεν βοηθάει να λες ποιος φταίει. Δεν μπορεί να είσαι προπονητής και να λες ότι φταίνε οι προηγούμενοι. Μπορεί να φταίνε και οι ίδιοι οι παίκτες αν κάνουν άσχημη ζωή. Αυτό που με ανησυχεί είναι οι μυϊκοί τραυματισμοί. Μην ξεχνάμε ότι ο Άρης έπαιζε στις 4 το μεσημέρι και είχε πολύ ζέστη…. Οι μυϊκοί τραυματισμοί είναι αυτοί που προβληματίζουν».
Για τον Πανιώνιο: «Είναι μια ομάδα νεανική. Έχει ένα καλό προπονητή και έμπειρο. Ξέρει τον Άρη. Δεν ανοίγεται. Με τον Πανθρακικό δεν ήταν καλός, αλλά ήταν έξυπνος. Ήξερε τις δυνατότητες του. Έχει παιδιά που τρέχουν πάρα πολύ.  Δεν έχει αλλάξει πολύ τον κορμό του από πέρσι. Θα πάει στο ποιος είναι πιο ικανός από τον πάγκο για να το κερδίσει. Ο Άρης 2-3 παίκτες με μεγαλύτερη ποιότητα. Έχει και ο Πανιώνιος 2-3 παίκτες… Τον Κολοβό, τον Καπάνταη, τον Μενδρινό… ο Άρης έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Θα παίξει ρόλο η τακτική. Ο Πανιώνιος αυτά τα παιχνίδια τα κυνηγάει πάρα πολύ για να τα κερδίσει, όπως και πέρσι».
Για το αν θα πάει στη Νέα Σμύρνη: «Δεν θελω παω, γιατι δεν θελω να δινω τετοια δικαιωματα, γιατι στην Ελλαδα όλοι βγαζουν περιεργα συμπερασματα. Θα ηθελα να δω τα παιδια…».
Για τις προτάσεις που είχε: «Θέλω να πάω σε μια ομάδα που θα ξέρω ότι θα έχω τα εφόδια να πετύχω τους στόχους μου., δεν θέλω να πάω για 2-3 μήνες. Θέλω να πάω και να δείξω έργο».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: