Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Δείπνο ενότητας!! (photos)

1373669_10202186198635755_1576545803_n
Σε μια κίνησε συσπείρωσης και αναθέρμανσης των σχέσεων του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς παρέθεσε δείπνο σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο του Άρη.
Οι “κιτρινόμαυροι” προσπαθούν να βγουν από το αγωνιστικό αδιέξοδο και ένας από τους παράγοντες που μπορεί να βοηθήσει είναι οι καλές σχέσεις μεταξύ των παικτών, αλά και του επιτελείου της ομάδας. Με σκοπό αυτό, ο προπονητής του Άρη έκανε το τραπέζι στο αγωνιστικό τμήμα ώστε οι παίκτες μεταξύ τους να έρθουν πιο κοντά.
Η ψυχολογία μετά από αυτό αναμένεται να αναπτερωθεί και πάλι, με τους ανθρώπους του Άρη να βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον και τον Σέρβο τεχνικό να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να αλλάξει αυτή τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα.
«Όσο γρηγορότερα να επιστρέψουμε στις νίκες, τι άλλο; Θέλουμε να δώσουμε το πνεύμα ότι παραμένουμε σκληροί, ότι είμαστε παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση σα μια γροθιά, να δείξουμε ότι είμαστε μαζί σαν μια οικογένεια και στα εύκολα και τα καλά, αλλά και στα δύσκολα», είπε στους παίκτες.



Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: