Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Σαλπιγγίδης: «Καλή η ισοπαλία»

Θετική χαρακτήρισε την ισοπαλία με την Αλκμάαρ ο «χρυσός» σκόρερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που παραδέχθηκε ότι η ομάδα του μπορεί να παίξει καλύτερα.

Σαλπιγγίδης: «Καλή η ισοπαλία»
«Χρυσή» αλλαγή αποδείχθηκε για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Αλκμάαρ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο διεθνής επιθετικός με δικό του γκολ στις καθυστερήσεις, «έσωσε την παρτίδα» και χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο ίδιος, στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα, έκανε λόγο για θετικό αποτέλεσμα και παραδέχθηκε ότι η ομάδα του μπορεί να παίξει καλύτερα.

«Θα μπορούσε να ήταν ή χειρότερα ή καλύτερα το παιχνίδι. Όλα είναι ανοιχτά σε αυτό το επίπεδο. Δεν ψάχνουμε για ήρωες, αλλά για το αποτέλεσμα. Χαίρομαι για το γκολ που έβαλα, αλλά και για το βαθμό. Δεν ξέρω αν είμαστε ευχαριστημένοι από το παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος ήμασταν αρκετά καλοί και δικαιούμασταν το γκολ» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στην επανάληψη δεν ήμασταν καλοί και σίγουρα έπαιξε ρόλο και η τύχη με την ισοφάριση. Δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα από τη μία μέρα στην άλλη. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Σε αυτή τη φάση τουλάχιστον παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα. Θεωρώ πως το ότι δεν ηττηθήκαμε είναι θετικό, γιατί εμείς και η Αλκμάαρ θεωρητικά είμαστε το φαβορί».


«Έχουμε δείξει πως μπορούμε»

Στο γεγονός πως ακόμα και αν ένα ματς «στραβώσει» αυτός και οι συμπαίκτες του δεν τα παρατάνε, στάθηκε ο Μίγκελ Βίτορ μετά το 1-1 του ΠΑΟΚ με την Άλκμααρ.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει χαρακτήρα, ακόμα κι όταν μένει πίσω στο σκορ, όπως τόνισε ο Μίγκελ Βίτορ μετά το 1-1 με την Άλκμααρ.

Ο Πορτογάλος αμυντικός των Θεσσαλονικέων ξεκαθάρισε πως όταν παίρνεις βαθμούς εκτός έδρας στην Ευρώπη, τότε μπορείς να προχωρήσεις στη διοργάνωση, ενώ σχολίασε πως σίγουρα το τέρμα του Σαλπιγγίδη στο φινάλε θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βίτορ:

«Ξέραμε ότι μπορούμε να πάρουμε βαθμούς εκτός έδρας. Στην Ευρώπη όταν κερδίζεις βαθμούς εκτός και κάνεις το ίδιο μέσα στην έδρα σου, τότε ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις. Η ΑΛκμαάρ είναι μια ομάδα με ποιότητα. Στο πρώτο μέρος ελέγχαμε το ματς, στο δεύτερο το έκαναν αυτοί, πέτυχαν το γκολ, αλλά ευτυχώς στο τέλος ισοφαρίσαμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ σημαντικό ότι μετά το γκολ το πιστέψαμε. Έχουμε δείξει ότι αν μείνουμε πίσω στο σκορ μπορούμε να ισοφαρίσουμε. Άλλες φορές θα τύχει να το γυρίσουμε, άλλες όχι, πάντως σήμερα πήραμε το βαθμό. Ακόμα και αν χάναμε θα ήμασταν δυνατοί την Κυριακή. Μετά από το βαθμό που πήραμε σίγουρα θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί με τον Παναθηναϊκό. Πάντα προσπαθώ να κοντρολάρω τα συναισθήματα του. Βέβαια, σήμερα σε κάποια σημεία ξέφυγα, αλλά όλα πήγαν καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: