Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Oυδείς μου τηλεφώνησε να διαπραγματευτούμε για τον Τεόντοσιτς!!

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούνιν, τόνισε πως καμία ομάδα δεν μπήκε σε διαδικασία να κάνει κρούση για τον Μίλος Τεόντοσιτς, γεγονός που τον ανάγκασε να δώσει στον Σέρβο πλέι-μέικερ μια δεύτερη ευκαιρία.

Οι κάκιστες εμφανίσεις του Μίλος Τεόντοσιτς στο Final 4 του Λονδίνου, προκάλεσαν την έντονη δυσφορία του Αντρέι Βατούνιν, ο οποίος σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να αποδεσμεύσει από την ομάδα τον Σέρβο πόιντ γκαρντ .

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη καθώς καμία ομάδα δεν θέλησε να διαπραγματευτεί με την ΤΣΣΚΑ για τον 27χρονο γκαρντ και η ιδέα να πληρώσει η ομάδα το υπόλοιπο ποσό του συμβολαίου δεν συνέφερε και πολύ.

Για αυτό λοιπόν ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ρωσίας αποφάσισε να διατηρήσει στις τάξεις της ομάδας τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Kατά τη διάρκεια του καλοκαιριού δεν δέχθηκα ούτε ένα SMS, μηδέ τηλέφωνο, πόσω μάλλον email ομάδας που να θέλει να μιλήσουμε για τον Τεόντοσιτς. Υπήρχε η ιδέα να του πληρώσουμε όλο το συμβόλαιο και να τον αφήσουμε ελεύθερο, αλλά σε αυτήν την περίπτωση θα χάναμε χρήματα. Και είμαι πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά, για να ξέρω τι πρέπει να κάνω. Αφήστε που αν έμενε ελεύθερος, θα έπρεπε να πάρουμε άλλον παίκτη στη θέση του. Γιατί τα κενά πρέπει να καλύπτονται.

Ουδείς αμφισβητεί πως είναι εκπληκτικός παίκτης. Και είμαι βέβαιος πως θα τον δούμε σε διαφορετικό ρόλο φέτος. Ο προπονητής μας έχει το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει με την ομάδα, που είναι υπεράνω όλων.

Είναι εδώ γιατί του δόθηκε δεύτερη ευκαιρία. Επειδή ο ίδιος δεν ήθελε να φύγει. Ενδεχόμενη φυγή του θα αποδυνάμωνε το ρόστερ. Και δεν υπήρχε αντικαταστάτης. Συν αυτό, δεν ήθελα να χάσω χρήματα, για να γίνει ένα άλλο ρόστερ, για παράδειγμα της Φενέρμπαχτσε» πιο ισχυρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: