Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ο ΠΑΟΚ δεν τους ξέχασε…!

Στην οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξέχασαν τα θύματα στην τραγωδία των Τεμπών, που έγινε σαν σήμερα πριν από 14 χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ δεν τους ξέχασε…
Ήταν 4/10/1999, όταν ο χρόνος σταμάτησε για έξι οπαδούς του ΠΑΟΚ, που έχασαν τη ζωή τους σε τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη κατά την επιστροφή τους από την Αθήνα μετά την ανατροπή του πούλμαν που τους μετέφερε. Η ΠΑΕ δεν ξέχασε τη μαύρη αυτή επέτειο και υπάρχει ειδική αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Άλλη μια μέρα μνήμης για τον ΠΑΟΚ ξημέρωσε. Άλλη μια θλιβερή επέτειος σήμερα, η 14η, του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Έξι παιδιά άφησαν την πνοή τους επιστρέφοντας από την Αθήνα, μετά την ανατροπή του λεωφορείου που τους μετέφερε.

Απέραντη θλίψη και αμέτρητα “γιατί” στοιχειώνουν αυτή τη μέρα κάθε χρόνο. Ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε από τις θυσίες των φιλάθλων του, το “φωνάζει” κάθε μέρα με το μαύρο στη φανέλα του. Οι Χαράλαμπος Ζαπουνίδης, Δημήτρης Ανδρεαδάκης, Χριστίνα Τζιόβα, Αναστάσιος Θέμελης, Γιώργος Γκανάτσιος, Κυριάκος Λαζαρίδης άφησαν την τελευταία τους πνοή υποστηρίζοντας και ζώντας για το ασπρόμαυρο του Δικεφάλου…

“Η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ, τους έφερε εδώ, τους άφησε εδώ και συνέχισε παραπέρα” αναφέρει το μνημείο στο σημείο του δυστυχήματος. Η αλήθεια είναι ότι η αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ και η ανάμνησή τους, κόβει την ανάσα και αποτελεί μέχρι σήμερα παράδειγμα αφοσίωσης.

Κανείς δεν τους ξέχασε και κανείς δεν θα τους ξεχάσει… Και κάθε φορά -και είναι αμέτρητες αυτές οι στιγμές- που στην Τούμπα ακούγεται το: “Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε” ένα ανεπανάληπτο ρίγος διαπερνάει ακόμη και τους πιο αδαείς από το κύμα συναισθημάτων που απευθύνεται σ/ αυτά τα παιδιά.

Θα παραμείνετε ζωντανοί, γιατί κανείς δεν θα σας αφήσει να φύγετε από τη σκέψη μας
…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: