Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Κάλεσε Σάμαρη ο Σάντος!

Ο Ανδρέας Σάμαρης είναι το νέο πρόσωπο στις κλήσεις του Σάντος για τους δύο τελευταίους αγώνες της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ, απέναντι σε Σλοβακία και Λιχτενστάιν. Εκτός ο Γκέκας.

Κάλεσε Σάμαρη ο Σάντος
Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Ανδρέα Σάμαρη με τον Ολυμπιακό επιβραβεύτηκαν με την κλήση του στην Εθνική. Ο Φερνάντο Σάντος συμπεριέλαβε τον νεαρό μέσο στη λίστα των παικτών που κάλεσε για τους δύο τελευταίους αγώνες της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ, απέναντι σε Σλοβακία (11/10, 21:45) και Λιχτενστάιν (15/10, 20:00) στο Καραϊσκάκη.

Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός πήρε μαζί του και τους Κώστα Κατσουράνη, παρότι είναι τιμωρημένος για το πρώτο παιχνίδι. Εκτός έμεινε ο Φάνης Γκέκας, προφανώς λόγω έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού, ενώ στην Εθνική κλήθηκε και ο Στέφανος Καπίνο. Επίσης εκτός έμειναν οι Δημήτρης Παπαδόπουλος (λόγω πληθώρας επιλογών στην επίθεση) και Κώστας Φορτούνης (που δεν παίζει πολύ φέτος στην Καϊζερσλάουτερν).

Αναλυτικά οι 24 εκλεκτοί:

Καρνέζης (Γρανάδα), Σηφάκης (Ατρόμητος), Καπίνο (Παναθηναϊκός), Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Σιόβας (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Ταχτσίδης (Κατάνια), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Καραγκούνης (Φούλαμ), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Νίνης (ΠΑΟΚ), Κονέ (Mπολόνια), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Φετφατζίδης (Τζένοα), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: