Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

«Μας άξιζε η ισοπαλία»

Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ άξιζε την ισοπαλία κόντρα στην Αλκμααρ στάθηκε ο Τόνι Λόκχοφ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Ολλανδία για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

«Μας άξιζε η ισοπαλία»
Ο βοηθός του Χουμπ Στέφενς στον πάγκο, που κοούτσαρε τον «Δικέφαλο» λόγω της τιμωρίας του συμπατριώτη του από την UEFA, τόνισε πως δεν υπήρχε η οργάνωση του πρώτου ημιχρόνου στην επανάληψη, πως δουλεύουν για το «0» στην άμυνα και το σκοράρισμα και θεωρεί πως είναι ωραίο να παίζει ένας ποδοσφαιριστής αυτά τα συνεχόμενα ματς.

Αναλυτικά: «Στο πρώτο μέρος, παίξαμε οργανωμένα. Πιέσαμε καλά από τα πλάγια και κάναμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο, η ΑΖ ήταν πιο οργανωμένη και εμείς δεν είχαμε συνοχή.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο, αλλά εμείς δικαιούμασταν το αποτέλεσμα. Ο Σαλπιγγίδης σκόραρε και είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Στην Ευρώπη, πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου.

Δουλεύουμε πολύ σκληρά, προσπαθούμε να κρατάμε το "0" στην άμυνα. Παράλληλα, ο στόχος μας είναι να δουλεύουμε στο δικό μας σκοράρισμα. Το δείχνουμε στη Σούπερ Λίγκα, το δείχνουμε και σήμερα.

Αν ήμουν παίκτης, θα μου άρεσε να παίζω σε όλα αυτά τα ματς. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, προετοιμαζόμαστε για το κάθε ματς. Σκεφτόμαστε τώρα το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Δεν είχα καμία επαφή με τον Χουμπ Στέφενς. Προετοιμαστήκαμε για όλα από πριν και ήμασταν μαζί με τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: