Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

«Tαχύτητα, ομαδικότητα και ενέργεια»

ksouridas
Ο Τάκης Ξουρίδας, προπονητής του Ερμή Λαγκαδά, μίλησε στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 και αναφέρθηκε στο φιλικό της ομάδας του με τον Άρη:
Στην αρχή μίλησε για το αγωνιστικό προφίλ των ¨κιτρινόμαυρων» τονίζοντας:
«Ο Άρης ακολουθεί ένα μοντέλο ίσως εξ ανάγκης, αλλά είναι ένα μοντέλο που μου αρέσει. Με νεαρά παιδιά Ελληνόπουλα, που έχουν φιλοδοξίες και από πέρσι έδειξαν δείγματα γραφής. Στην διάρκεια του αγώνα δεχθήκαμε μεγάλη πίεση και  το παιχνίδι του Άρη το χαρακτηρίζει η ενέργεια η ταχύτητα και το ομαδικό πνεύμα. Αυτά τα τρία στοιχεία είναι και τα όπλα του Άρη όπου και πιστεύω ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ των παιδιών και θα είναι ακόμη δυνατότεροι στο μέλλον. Ο χρόνος είναι υπέρ αυτής της προσπάθειας γιατί σε σχέση με πέρσι που μπήκαν τα παιδιά, φέτος είναι πλουσιότεροι σε εμπειρίες. Ακόμη, είναι σημαντικός ο ρόλος των έμπειρων που δείχνουν τον δρόμο και η συνταγή θέλει υπομονή και τα αποτελέσματα σταδιακά θα είναι εντυπωσιακά. Ο κόσμος έχει μπασκετική κουλτούρα και μπορεί να δείξει υπομονή και να χαρεί το θέαμα»
Θα μπορέσουν οι νεαροί του Άρη να σηκώσουν το βάρος;
«Τα παιδιά θέλουν  αγκάλιασμα. Γιατί πέρασαν πολλά χρόνια από την Αυτοκρατορία και αυτό το μεσοδιάστημα ήταν πολύ λίγες οι εκλάμψεις. Τώρα χτίζεται μία ομάδα και θέλει πίστωση χρόνου. Μακάρι να φροντίσει η διοίκηση να μείνουν, γιατί σήμερα μπαίνουν τα θεμέλια για μία μεγάλη ομάδα»
Ενώ τέλος για τον Ερμή Λαγκαδά:
«Οι ελλείψεις που έχουμε είναι μεγάλες. Ψάχνουμε το βασικό σέντερ και ήδη είμαστε μόλις 10 μέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Η ομάδα του Λαγκαδά έχει στόχο να κτίσει μία ομάδα με διάρκεια για τα επόμενα χρόνια που θα είναι ανταγωνιστική, γιατί το φετινό πρωτάθλημα σημειωτέον   ίσως θα είναι το πιο δύσκολο των τελευταίων 10 ετών»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: