Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

«Μπράβο στον Κίτσιου»

pic-0-norm
Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Μιχάλης Λεοντιάδης, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για τον χθεσινό ΠΑΟΚ κόντρα στην Άλκμααρ, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον Κίτσιου ενώ σχολίασε και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όπου βλέπει τον «δικέφαλο» να έχει τον πρώτο λόγο.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Πολύ καλός ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, και μέχρι το 70ο λεπτό αλλά εκεί κάπου έπεσε πολύ η απόδοση μας. Η Άλκμααρ δεν έδειξε φοβερά πράγματα για μια ομάδα που είναι στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Ολλανδία».
Για τους παίκτες που ξεχώρισαν: «Οι παίκτες που ξεχώρισα είναι οι Κίτσιου και Χαμόμπο οι οποίοι ήταν οι καλύτεροι παίκτες στο χθεσινό παιχνίδι αλλά θέλω να σταθώ στον πρώτο, με τέτοια ηλικία , λίγες παραστάσεις και εμπορίες μπήκε μέσα και έκανε ένα φοβερό παιχνίδι. Πολλά μπράβο στο παιδί.
Για Λούκας και Στόχ:  «Ούτε ο Λούκας ούτε ο Στοχ ικανοποίησαν χθες, ειδικά ο Στοχ πήγαινε να κάνει παραπάνω πράγματα από ότι έπρεπε, είναι παικταράς όμως, απλά δεν του βγήκε ένα παιχνίδι. Αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ  είναι έναν παίκτη που να βγάζει κάθετες μπαλιές, αυτό χρειάζεται η ομάδα. Με γίομες και μακρινές μπαλιές από πίσω δεν γίνεται τίποτα. Ο γρήγορος ποδοσφαιριστής δεν έχει πρόβλημα αν θα παίζει αριστερά η δεξιά. Ο Λούκας έχει καλή τεχνική κατάρτιση, αλλά δεν είναι γρήγορος, επιθετικό χαφ θεωρώ ότι πρέπει να παίζει για να βγάζει μπαλιές, αυτή είναι η γνώμη μου, ξέρει πολύ μπάλα αλλά δεν είναι γρήγορος για να παίζει στα πλάγια».
Για τον Ολίσε: «Εμένα μαρέσει ο Ολίσε, όλοι οι γρήγοροι ποδοσφαιριστές μου αρέσουν γιατί με μια ενέργεια μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Ο Ολίσε δεν έχει παίξει ακόμα για να τον κρίνουμε, αλλαγή μπαίνει για 20 λεπτά».
Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ότι και να λέμε είναι Παναθηναϊκός, ανεβαίνει σιγά-σιγά. Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερες μονάδες και άμα παίξουν αυτοί θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει τύχη να φύγει με το διπλό. Είναι ντέρμπι πάντως και είναι αρνητικό ότι εμείς παίζαμε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Κουράζουν αυτά τα παιχνίδια».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: