Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Τρελή κονόμα για δύο ματς!!

Πόσα λεφτά θα πάρει ο Ολυμπιακός για τα δύο παιχνίδια στο Διηπειρωτικό στη Βραζιλία; Φοβερό ποσό, αν γίνει και η σύγκριση με τα χρήματα που πήρε ως πρωταθλητής Ευρώπης! Τελικά συμφέρει καλύτερα η συμμετοχή στο Διηπειρωτικό από την παρουσία στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας. Από οικονομικής άποψης, τουλάχιστον.
Πόσα λεφτά παίρνει η κάθε ομάδα αν φτάσει ως την τελική τετράδα; Από το τεράστιο ποσό των 75.000 ευρώ. Στα 100.000 ανεβαίνει η ...είσπραξη σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό και ο νικητής της Ευρωλίγκας παίρνει 250.000 ευρώ.
Τι συμβαίνει με το Διηπειρωτικό; Κάθε ομάδα θα πάρει από 100.000 ευρώ!!! Από 50.000 για κάθε ματς. Δεν είναι κανένα τεράστιο κέρδος, αλλά η σύγκριση δεν κάνει καθόλου καλό στην Ευρωλίγκα. Και μην πει κανείς ότι το Διηπειρωτικό έχει μεγαλύτερη αξία... Θα γελάσει κάθε πικραμένος.
Τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο, επιβραβεύεται λίγο παραπάνω ο νικητής της Ευρωλίγκας, που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Ολυμπιακός. Γιατί έτσι παίρνει συνολικά 350.000 ευρώ για τη νίκη επί της Ρεάλ στο Λονδίνο!Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: