Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

«54 εκατ. για Σουάρες η Ρεάλ»

Την πρόθεση της Ρεάλ Μαδρίτης να δαπανήσει το ποσό των 54 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες τον προσεχή Ιανουάριο, αποκαλύπτει η «Sun».

«54 εκατ. για Σουάρες η Ρεάλ»
Το... φλερτ υπάρχει μήνες και «Sun» έρχεται να βάλει ξανά «φωτιά». Με δημοσίευμά του, το βρετανικό Μέσο αναφέρει πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι διατεθειμένος να προσφέρει τον Ιανουάριο, 54 εκατ. ευρώ στην Λίβερπουλ για να πάρει στην Μαδρίτη τον Λουίς Σουάρες.

Στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι προβληματισμένοι με την εικόνα της ομάδας στην επίθεση. Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν αποδίδει τα προσδοκώμενα και πίσω του δεν υπάρχουν άλλες αξιόπιστες λύσεις. Γι’ αυτό και πιστεύουν πως μια πιθανή μεταγραφή του Ουρουγουανού, θα δώσει άλλο... αέρα στη γραμμή κρούσης.

Συν τοις άλλοις, ο διεθνής φορ όλο το καλοκαίρι διατυμπάνιζε πως θέλει να φύγει από τους «κόκκινους», αν και στη συνέχεια κάπως το... μάζεψε. Τότε, η διοίκηση της ομάδας του λιμανιού δεν ήθελε να τον παραχωρήσει και τελικά δεν το έκανε. Τώρα αν σε λίγους μήνες επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα και γίνει επίσημη η πρόταση των Μαδριλένων, θα δούμε τι θα γίνει!Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: