Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

«Με εξέπληξε ο ΠΑΟΚ»

Frans_Adelaar
Ο Ολλανδός τεχνικός, Φρανς Άντελααρ, που πέρασε και από την ομάδα του Ακράτητου κατά το παρελθόν, μίλησε στον Arena FM 89,4 για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Άλκμααρ, δηλώνοντας έκπληκτος από την εικόνα που έδειξε ο «δικέφαλος».
Αναλυτικά όσα είπε:
«Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν συμπαγής. Η Άλκμααρ είχε προβλήματα στο να βρει χώρους. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε τόσο σκληρά και άφησε χώρους. Με αυτό τον τρόπο βοήθησε την Άλκμααρ που μπορεί να παίξει καλά όταν εχει χώρους», ήταν η αρχική τοποθέτησή του για την εικόνα του αγώνα.
Για τις διαφορές ΠΑΟΚ με Άλκμααρ: «Η Άλκμααρ είναι πιο χαρισματική ομάδα με πιο πολύ ταλέντο. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατή ομάδα. Έχει τον Τζιόλη που είναι πολύ κάλος παίκτης και φυσικά ο Κατσουράνης. Είναι και ο Σαλπιγγίδης που πάντα βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο έμπειρος και πιο καλή ομάδα από τις δύο. Χθες είχαν και οι δυο ευκαιρίες. Θα μπορούσε να τελειώσει υπέρ του ενός ή του άλλου. Έγινε πολύ καλό παιχνίδι».
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Εξεπλάγην! Περίμενα να παίξει επιθετικά η Άλκμααρ, αλλά  ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε με τον ελληνικό τρόπο. Οι περισσότερες ελληνικές ομάδες παίζουν αμυντικά και με αντεπιθέσεις. Ο ΠΑΟΚ δεν το κάνει αυτό. Παίζει επιθετικά και προσπαθεί να σκοράρει. Μου αρέσει αυτό. Έχει επηρεάσει σε αυτό η νοοτροπία του Χουμπ Στέφενς».
Για το αν το 1-1 ήταν δίκαιο: «Νομίζω όταν βλέπεις όλο το παιχνίδι οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες και σκόραραν από ένα γκολ, άρα νομίζω είναι δίκαιο το αποτέλεσμα».
Για την αιτία της πτώσης της απόδοσης του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: «Άφησαν χώρους. Τακτικά στο πρώτο έπαιξαν δυνατά και κοντά ο ένας στον άλλο. Στο δεύτερο τα κενά ήταν πιο ανοιχτά κάτι που βοήθησε την Άλκμααρ. Δεν ήταν κουρασμένοι. Όταν θέλεις να παίξεις άψογα τακτικά, πρέπει να παίξεις πειθαρχημένα. Όλοι πρέπει να ξέρουν τι να κάνουν».
Για το παιχνίδι που θα γίνει στην Τούμπα: «Πιστεύω ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει το παιχνίδι. Είναι πιο έμπειρη ομάδα. Έχουν την υποστήριξη του κόσμου. Πιστεύω η Άλκμααρ είναι πιο δυνατή στην έδρα της από ότι στα εκτός».
Για την πρωτιά στον όμιλο: «Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί και νομίζω στην έδρα του είναι πολύ δυνατός γιατί έχει την υποστήριξη του κόσμου. Στη Θεσσαλονίκη θα είναι δύσκολο το παιχνίδι για την Άλκμααρ γιατί η Τούμπα θα είναι γεμάτη, κάτι που θα την επηρεάσει, όπως και τους διαιτητές. Είναι δύσκολο να παίξεις στη Θεσσαλονίκη».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: