Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις ακροβασίες!!

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για τον αγώνα του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις ακροβασίες
Τέλος καλό, όλα καλά. Ετσι λέμε όταν μια ομάδα ισοφαρίζει ή κερδίζει στην τελευταία φάση του αγώνα. Μια χαρά ο ΠΑΟΚ, λοιπόν. Τον έσωσε ο Σαλπιγγίδης που έγινε η χρυσή αλλαγή. Είχε χάσει το άχαστο μια φάση πριν και έβαλε το σχεδόν απίθανο στην εκπνοή. Ετσι είναι η μπάλα. Κλασσική ατάκα, αλλά πάντα χρήσιμη σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο ΠΑΟΚ χαμογελά. Του έφυγε η ψυχή, αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Είναι πια φαβορί για την πρώτη θέση στον όμιλο και έχει να λέει πως είναι μια ομάδα που ποτέ δεν τα παρατά. Το έδειξε και με την Σαχτέρ, το έκανε και τώρα στην Ολλανδία. Ενδιάμεσα πήγε να γυρίσει και το ματς στην Κρήτη. Η φανέλα είναι βαριά. Ψυχή και πάθος υπάρχει.

Παίκτες επίσης Η διοίκηση στηρίζει και ο κόσμος είναι στο πλευρό της ομάδας. Αυτά είναι τα καλά νέα. Πολύ καλά για την ακρίβεια.Υπάρχουν άσχημα νέα; Αν πρέπει να δεις κι από μια άλλη οπτική γωνία τον αγώνα με την Αλκμααρ θα παρατηρήσεις ότι ο ΠΑΟΚ πήγε να χάσει ένα δικό του παιχνίδι.

Εφαγε πάλι πρώτος γκολ και άρχισε να τρέχει. Πρόλαβε ξανά, αλλά αυτή δεν είναι δουλειά που γίνεται συνέχεια. Ναι, η τύχη δεν ήταν μαζί του. Δυο δοκάρια και δυο τρεις καλές φάσεις παραλίγο να τον άφηναν με το παράπονο. Το μυαλό είναι αλήθεια πως μάλλον βρισκόταν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εκεί παίζει πάρα πολλά ο "Δικέφαλος". Αν πάρει αυτό το ματς συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και θα συνεχίσει να λέει πως πάει για πρωτάθλημα. Το ξέρουν καλά αυτό όλοι στην Τούμπα.

Σε κάθε αγώνα ο ΠΑΟΚ περνάει εξετάσεις. Πρώτα πρέπει να πείσει τον εαυτό του και μετά όλους τους άλλους. Εχει παίκτες που το λέει η καρδιά τους. Που αρνούνται να καταθέσουν τα όπλα.Αυτό είναι και το μεγάλο κέρδος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το επόμενο που οφείλει να κάνει είναι να πάψει να βλέπει λάθος τα παιχνίδια. Ναι, είναι όλα τελικοί, αλλά πρέπει να τα προετοιμάζεις διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ παίζει με το μυαλό του και με τα νεύρα όλου του κόσμου του. Αν βρει ισορροπία τότε θα κάνει αυτό το κάτι παραπάνω. Αν όχι, τότε θα ακροβατεί διαρκώς μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας... Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: