Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Η ευκαιρία του Σουνά!

Έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού στον αυριανό αγώνα του Άρη με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη είναι ο Δημήτρης Σουνάς, ύστερα από τον τραυματισμό του Γιάννη Παπαδόπουλου.

Η ευκαιρία του Σουνά
Στην Αθήνα θα φτάσει σήμερα η αποστολή του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό και στον αγώνα με τον Παναιτωλικό αισθάνθηκε χθες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και στον δικέφαλο, κάτι που ανάγκασε τον Βαγγέλη Πανταζή να εισηγηθεί να προφυλαχθεί.

Αυτό, όμως, αλλάζει τα πλάνα του Ζόραν Μιλίνκοβιτς για το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη. Στη θέση του Παπαδόπουλου και δίπλα στον Οικονομόπουλο θα παίξει ο Δημήτρης Σουνάς.

Αυτή, μάλιστα, θα είναι η πρώτη φορά για τη φετινή σεζόν για τον 19χρονο παίκτη να ξεκινήσει ως βασικός στο πρωτάθλημα και αυτή θα είναι η ευκαιρία του να καθιερωθεί. Ως εναλλακτική λύση εξετάζεται ο Ανδρέας Ηρακλής.

Από εκεί και πέρα δεν θα υπάρξουν άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, όπου θα βρίσκονται οι Διούδης, Ψυχογιός, Τσουμάνης, Πουλίδο και Ελσνερ θα είναι η πεντάδα της άμυνας, ο Τάτος θα παίξει μπροστά από τους δυο χαφ και οι τρεις στην επίθεση θα είναι ο Ουντότζι αριστερά, ο Σταυρόπουλος δεξιά και ο Αγάνθο στην κορυφή.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: