Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Τζιμπρίλ Σισέ... σε κρίση!!

Καθόλου καλά δεν εξελίσσεται η περιπέτεια του Τζιμπρίλ Σισέ στην Ρωσία. Μία βασικός, μία όχι στην Κούμπαν, όπου δεν βρίσκει (σχεδόν) ποτέ δίχτυα.

Τζιμπρίλ Σισέ... σε κρίση
Έφυγε από το Κατάρ, πήγε στη Ρωσία για να επανέλθει σε τοπ επίπεδο, έστω και σε μία όχι εκ των κορυφαίων ομάδων της χώρας, αλλά για την ώρα δεν του βγαίνει καθόλου η κίνηση του Τζιμπρίλ Σισέ. Αν και έχει πάρει τις ευκαιρίες του στην Κούμπαν, αν και ανέκαθεν ήταν «μαχητής», δεν φαίνεται να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν σκοράρει σχεδόν καθόλου.

Μέχρι και σήμερα (δηλαδή το παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ με την Βαλένθια) ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού -που λατρεύτηκε όσο λίγοι- έχει αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. Η αποτελεσματικότητά του; Μόλις δύο τέρματα (στο ίδιο παιχνίδι), με το ένα εξ’ αυτών να είναι πέναλτι.

Στις μισές αναμετρήσεις, έχει έρθει από τον πάγκο, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να γίνει αυτό που λέμε «χρυσή αλλαγή». Χαρακτηριστικό πάντως της κακής κατάστασης που βρίσκεται ο Γάλλος επιθετικός είναι πως στα πέντε ματς που έχει πάρει φανέλα βασικού στο πρωτάθλημα, έχει γίνει αλλαγή σε όλα(!), κάτι που αποδεικνύει -ακόμα πιο έντονα- πως και ο προπονητής του δεν αισθάνεται δικαιωμένος με την επιλογή του να τον ξεκινά στην αρχική ενδεκάδα.

Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στα δύο, στο ένα μπήκε σαν αλλαγή στο 80' και στο τέταρτο έγινε αλλαγή στο ίδιο λεπτό. Πιθανώς να είναι ακόμα σε στάδιο προσαρμογής, αλλά γεγονός είναι πως έχουν περάσει αρκετά παιχνίδια από όταν πήγε... Βόρεια και για την ώρα δεν πείθει.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: