Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Βασίλης Κωνσταντίνου στο Metropolis: «Λείπει η ομοιογένεια στον ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης των «πρασίνων» με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Πρόκειται για μια σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Η Τούμπα είναι ό,τι καλύτερο έχω να θυμάμαι από τα ποδοσφαιρικά μου χρόνια με πολύ μεγάλες ομάδες την εποχή εκείνη του ΠΑΟΚ και πολύ ένθερμο κοινό το οποίο στήριζε την ομάδα του χωρίς ακρότητες».

Για το χθεσινό (03/10) ματς του ΠΑΟΚ με την Άλκμααρ: «Δεν είδα σύνολο, είδα προσωπικότητες. Από την ΠΑΟΚ λείπει η ομοιογένεια, υπάρχουν πολλοί νέοι, οι οποίοι χρειάζονται χρόνο για να δέσουν. Υπάρχει ένας καλός προπονητής ο οποίος και αυτός με τη σειρά του χρειάζεται πίστωση χρόνου. Το καλό είναι ότι είναι δεύτερος και δείχνει πως προχωράει στην Ευρώπη, αφού τις δύο άλλες ομάδες του ομίλου θα περάσει στην επόμενη φάση. Πάντως, αυτήν την στιγμή δεν νομίζω πως αποδίδει αυτά που θέλει τόσο ο κόσμος του όσο και ο προπονητής του. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βελτιωθεί αν θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και να προχωρήσει πολύ στην Ευρώπη».

Για το τί πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός:« Στο χθεσινό ματς ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε κάτι το οποίο μπορούμε να πούμε πως θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Σίγουρα, άλλο ματς ήταν αυτό στην Ολλανδία, και άλλο την Κυριακή που θα είναι γηπεδούχος στην Τούμπα. Πιστεύω ότι θα εμφανιστεί κουρασμένος, έχει όμως ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα που μπορούν να κάνουν την διαφορά».

Για το αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει τον Παναθηναϊκό: «Έχουμε μια καινούρια ομάδα με νέα παιδιά. Έχουμε βρει ρυθμό στα τελευταία μας, θεωρώ πως είμαστε σε καλύτερη φυσική κατάσταση και με τον ενθουσιασμό που υπάρχει πιστεύω πως θα είμαστε μια υπολογίσιμη ομάδα στην Τούμπα. Δεν ανεβαίνουμε για την ισοπαλία. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και από εκεί και πέρα ότι κι αν πάρουμε θα είναι υπέρ μας». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: