Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ο Βαλβέρδε απέναντι στην… πρώην!!

Βατό θεωρητικά πρόγραμμά έχουν οι τρεις «μεγάλοι» της Primera Division, όμως από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της 8ης αγωνιστικής είναι εκείνο της Μπιλμπάο του Βαλβέρδε απέναντι στην… πρώην, Βαλένθια.

Ο Βαλβέρδε απέναντι στην… πρώην
Ψηλά κράτησαν για ακόμη μία φορά οι σύλλογοι της Ισπανίας τη σημαία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο πρωτάθλημα, πριν από τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα, η οποία αντιμετωπίζει την Βαγιαδολίδ, επικράτησε με σκορ 1-0 στην έδρα της Σέλτικ και προπορεύεται στον όγδοο όμιλο του Champions League. Ο Τάτα Μαρτίνο δεν υπολογίζει για αυτό το παιχνίδι τους Λιονέλ Μέσι, Χαβιέρ Μασεράνο, Κάρλες Πουγιόλ, Ισαάκ Κουένκα και Ιμπραΐμ Αφελάι.

Η ιδιαίτερα φορμαρισμένη Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία υποδέχεται την Θέλτα στο «Βιθέντε Καλντερόν», κατάφερε να φύγει με το «διπλό» (2-1) από την Πορτογαλία, αν και στο ημίχρονο έχανε με σκορ 1-0 από την Πορτο. Ο Ντιέγκο Σιμενόνε υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Ντιέγκο Κόστα, όμως δεν ισχύει το ίδιο με τους Αντριάν και Γκαρθία.

Από την πλευρά της, η… διπρόσωπη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία «δοκιμάζεται» στην έδρα της Λεβάντε, κατάφερε να «καθαρίσει» σχετικά εύκολα το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη σε αντίθεση με την εικόνα που παρουσιάζει στην Primera Division. Ο Κάρλο Αντσελότι καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Μαρσέλο, Αλόνσο, Μπέιλ και ο Βαράν είναι αμφίβολος.

Το πιο ενδιαφέρον, όμως, ματς της 8ης αγωνιστικής έχει πρωταγωνιστή τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Η Μπιλμπάο, στην οποία εργάζεται τώρα ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, υποδέχεται την Βαλένθια, την οποία είχε αναλάβει την περσινή σεζόν και είχε καταφέρει να την βγάλει στο Europa League. Ο Βάσκος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Εκίθα και Κίκε Σόλα, ενώ οι «νυχτερίδες» θα αγωνιστούν χωρίς τους Γκουάιτα, Ρικάρντο Κόστα και Ποστίγκα.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Βιγιαρεάλ-Γρανάδα (21:00)
Μάλαγα-Οσασούνα (23:00)

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Έλτσε-Εσπανιόλ (17:00)
Ράγιο Βαγεκάνο-Σοσιεδάδ (19:00)
Λεβάντε-Ρεάλ Μαδρίτης (21:00)
Μπαρτσελόνα-Βαγιαδολίδ (23:00)

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ατλέτικο Μαδρίτης-Θέλτα (13:00)
Σεβίλλη-Αλμερία (18:00)
Χετάφε-Μπέτις (20:00)
Μπιλμπάο-Βαλένθια (22:00)

Η επόμενη (9η) αγωνιστική

Αλμερία-Ράγιο Βαγεκάνο
Μπιλμπάο-Βιγιαρεάλ
Μπέτις-Έλτσε
Θέλτα-Λεβάντε
Εσπανιόλ-Ατλέτικο Μαδρίτης
Γράναδα-Χετάφε
Οσασούνα-Μπαρτσελόνα
Ρεάλ Μαδρίτης-Μάλαγα
Βαλένθια-Ρεάλ Σοσιεδάδ
Βαγιαδολίδ-Σεβίλλη Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: