Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Μόνο... χαζοβιόλα δεν ήταν!!

«Τρένο» για πρόκριση και πρωτιά πάει η Φιορεντίνα. Οι «βιόλα» επικράτησαν 2-1 της Ντνίπρο και σε συνδυασμό με το 1-1 της Πάσος Φερέιρα με την Παντούρι, οδηγούν στο... χαλαρό την κούρσα του ομίλου.

Μόνο... χαζοβιόλα δεν ήταν! (video)
Από την κλήρωση είχε θεωρητικά εύκολο έργο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο επιβεβαιώνει τα προγνωστικά η Φιορεντίνα.

Οι «βιόλα», επικράτησαν 2-1 της Ντνίπρο και οδηγούν τον πέμπτο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας ήδη μια διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο. Κι αυτό γιατί το έτερο ματς του γκρουπ, ανάμεσα σε Πάσος Φερέιρα και Παντούρι δεν είχε νικητή (1-1).

Στην Ουκρανία το πρώτο μέρος δεν έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις με τις δύο ομάδες να μην βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Κάτι που όμως στο δεύτερο μέρος το κατάφεραν οι Ιταλοί. Με εκτέλεση πέναλτι του Ροντρίγκες οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 53', όμως η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και "πληρωμένη" με τον ίδιο τρόπο.

Ο Πιζάρο έκανε χέρι, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι και ο Σελέζνιοφ δεν έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει από την άσπρη βούλα, τέσσερα λεπτά αργότερα. Ωστόσο, έστω και δύσκολα, οι «βιόλα» πήραν τη σπουδαία νίκη –κόντρα και στο θεωρητικά πρώτο τους αντίπαλο για την κορυφή του ομίλου- χάρη σε κεφαλιά του Αμπροζίνι στο 73’. Στο τέλος, οι Ουκρανοί πάλεψαν, έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Πιζάρο, όμως οι προσπάθειές τους δεν καροπόφορησαν.

Στο άλλο παιχνίδι, η Πάσος Φερέιρα ήταν το φαβορί, όμως «κόλλησε»στο 1-1 με την Παντούρι και έχασε σημαντικό έδαφος για να διεκδικήσει την πρόκρισή της. Μάλιστα, το ματς ξεκίνησε με εξαιρετικό τρόπο για τους Πορτογάλους, αφού μόλις στο 5’ βρήκαν δίχτυα με τον Μομτσίλοβιτς. Αν και το παιχνίδι κυλούσε στα μέτρα τους, τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, ήρθε η ισοφάριση των Ρουμάνων με τον Μίγκελ, που διαμόρφωσε και το τελικό σκορ, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Ντνίπρο-Φιορεντίνα 1-2
(57’ Σελέζνιοφ – 53’ πεν. Ροντρίγκεζ, 73’ Αμπροζίνι)

Πάσος Φερέιρα-Παντούρι 1-1
(5’ Μομτσίλοβιτς – 49’ Μίγκελ)

Βαθμολογία 5ου ομίλου:
1. Φιορεντίνα 3 (3-0)
2. Ντνίπρο 1 (1-0)
3. Παντούρι 1(0-1)
4. Πάσος Φερέιρα 0 (0-3)

Επόμενη αγωνιστική (24/10)
Πάσος-Φερέιρα-Ντνίπρο (22:05)
Φιορεντίνα-Παντούρι (22:05)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: