Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

«Κάναμε το πρώτο βήμα»

«Κάναμε το πρώτο βήμα»
Ικανοποιημένος από την καλή αρχή που έκανε η Νάπολι στο Γιουρόπα Λιγκ έμεινε ο βοηθός του Βάλτερ Ματζάρι, Νικολό Φρουσταλούπι, τονίζοντας ωστόσο πως η ομάδα του Ιταλικού νότου δεν έκανε παρά μόνο το πρώτο βήμα προς την πρόκριση. Ο Φρουσταλούπι αντικατέστησε στον πάγκο των «παρτενοπέι» τον τιμωρημένο Ματζάρι, που παρακολούθησε το ματς από την κερκίδα των επισήμων του Σαν Πάολο.

Έπαιζε με δέκα αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, ήταν στο ντεμπούτο της στο Γιουρόπα Λιγκ, ήταν αναγκασμένη να στερηθεί τις υπηρεσίες του προπονητή της που ήταν τιμωρημένος. Η Νάπολι παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Εντουάρντο Βάργκας, ξεπέρασε όλα τα προβλήματα και συνέτριψε με 4-0 τη Σουηδική ΑΙΚ.

Ο αντικαταστάτης του Βάλτερ Ματζάρι, Νικολό Φρουσταλούπι, μετά το παιχνίδι, προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. «Δεν κάναμε παρά το πρώτο βήμα. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό και να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας. Αυτός είναι ο στόχος μας», σημειώνει ο Φρουσταλούπι.

Η απόδοση του Βάργκας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. «Ο Βάργκας πέτυχε τρία γκολ και αυτό είναι σημαντικό για την ψυχολογία του. Στις προπονήσεις είχαμε διαπιστώσει πως είναι σε καλή κατάσταση, απλώς του έλειπε το γκολ σε επίσημο ματς. Τώρα που τα πέτυχε, θα είναι απελευθερωμένος, άρα και πιο χρήσιμος για την ομάδα. Τώρα πρέπει να αφήσουμε αυτό το ματς και να κοιτάξουμε το επόμενο. Δυστυχώς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, ούτε να χαρείς δεν προλαβαίνεις», ήταν το παράπονο του βοηθού του Ματζάρι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: