Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ενθουσιάστηκαν στη Χιλή με Βάργκας!!

Ενθουσιάστηκαν στη Χιλή με Βάργκας
Πρώτο θέμα στη Χιλή έγινε το χατ τρικ που πέτυχε ο Εντουάρντο Βάργκας στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ, στο θριαμβευτικό 4-0 της Νάπολι επί της ΑΙΚ. Οι εφημερίδες της πατρίδας του παίκτη τόνισαν τη μακρά περίοδο που πέρασε μέχρι να… ξεμπουκώσει ο νεαρός επιθετικός, προσθέτοντας πως αυτό το παιχνίδι μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για την περαιτέρω εξέλιξη του ποδοσφαιριστή.

Αποκτήθηκε από τη Νάπολι τον περασμένο Ιανουάριο και κατά την παρουσίασή του ο πρόεδρος των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις του έπλεξε το εγκώμιο, χαρακτηρίζοντάς τον τη μεγάλη μεταγραφή της ομάδας για τη χρονιά που μόλις ξεκινούσε. Ο Εντουάρντο Βάργκας, όμως, δεν κατάφερε να αποδείξει πως άξιζε όλος αυτός ο «θόρυβος» γύρω από το όνομά του, αφού μέχρι το τέλος της περιόδου δεν είχε καταφέρει να βρει το δρόμο για τα δίχτυα.

Το καλοκαίρι ο ποδοσφαιριστής έκανε γνωστή την επιθυμία του να δοθεί δανεικός σε ομάδα που θα μπορούσε να του εξασφαλίσει περισσότερες συμμετοχές. Η επιθυμία αυτή δεν εισακούστηκε από τους ανθρώπους της Νάπολι, που σε κάθε ευκαιρία τόνιζαν πως είναι διατεθειμένοι να περιμένουν την «έκρηξη» του νεαρού Χιλιανού.

Η αναμονή αυτή έληξε την Πέμπτη, όταν στο θριαμβευτικό 4-0 της Νάπολι επί της ΑΙΚ για το Γιουρόπα Λιγκ ο Βάργκας πέτυχε χατ τρικ. Μια επιτυχία που χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό τόσο από τον τύπο της Ιταλίας, όσο και από αυτόν της Χιλής.

Οι συμπατριώτες του Βάργκας ανέφεραν πως «επιτέλους ξέσπασε», σχολιάζοντας τα τρία γκολ που πέτυχε, ενώ υπήρξαν και εκείνοι που μιλούσαν για μια νέα αρχή στην καριέρα του. «Χρειάστηκαν 9 μήνες για το πρώτο γκολ και ήρθαν τρία μαζεμένα. Τώρα ο Εντουάρντο μπορεί να κάνει μια νέα αρχή και να διεκδικήσει θέση βασικού σε μια σπουδαία ομάδα. Αυτό θα κάνει καλό και στην εθνική μας», σχολίασαν οι συμπατριώτες του Βάργκας.

Μένει να δούμε αν η καλή εμφάνιση της Πέμπτης θα έχει και συνέχεια.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: