Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

«Αέρας» η Τσέλσι, εύκολα 3-1 την Μοντερέι!! (video)

Χωρίς να δυσκολευτεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού η Τσέλσι επικράτησε 3-1 της Μοντερέι από το Μεξικό και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων.
Οι «μπλέ» έχοντας σε καταπληκτική μέρα τον Μάτα δεν άργησαν να πάρουν... κεφάλι στο σκορ, αφού ο Ισπανός στο 17' υποδέχθηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και άνοιξε το σκορ.
Τόρες, Μίκελ και Όσκαρ προσπάθησαν να αυξήσουν τη διαφορά στο πρώτο μέρος, με τον Άλντο Ντε Νίγκρις (αδελφό του αδικοχαμένου παίκτη της Λάρισας) να παλεύει μόνος με τα... θηρία!
Τελικά, με την έναρξη της επανάληψης, ο Τόρες ελίχθηκε μέσα στην περιοχή και με σουτ έγραψε το 2-0, ενώ στο 48' ο Μάτα έκανε νέο σουτ και ο Νταρβίν Τσάβεζ μπήκε με τη μπάλα άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του!
Το μόνο που κατάφεραν οι τυπικά γηπεδούχοι, ήταν να σκοράρουν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ντε Νίγκρις.
Στο μεγάλο τελικό η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την Κορίνθιανς που πήρε χθες (12/12) το πρώτο «εισιτήριο».
Μοντερέι: Ορόθκο, Μέζα (83' Σολίς), Ντάρβιν, Ντε Νίγκρις, Αγιόβι, Ζέσους, Μπασάντα, Καρντόσο, Σέζαρ (83' Καρένιο), Μάιερ, Σέρχιο Πέρες (57' Οσόριο).
Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Νταβλιντ Λούιζ (63' Λάμπαρντ), Τόρες (79' Μόουζες), Μάτα (74' Φερέιρα), Όσκαρ, Μίκελ, Αζάρ, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα.






هدف تشيلسي  الاول - خوان ماتا από kooralive



πηγή: onsports.gr
 




Δεν υπάρχουν σχόλια: